Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan) 
Aşk hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Partnerinize açılmak ve ona yakınlaşmak için güveniniz artacak. Hayatın zevkli taraflarına yakın olacak, güzel günün nimetlerinden yararlanacaksınız. Hatta sinema, sergi veya tiyatro gibi etkiliklere de katılabilir, eğlenceli zamanlar yaşayabilirsiniz. 

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs) 
Ailevi konular sizin için gündemi dolduracak. Aile büyüklerinizle ilgilenmek ve hatırlarını sormak için bugünü fırsat bilmelisiniz. Ev içinde yapmanız gereken şeyleri rahatlıkla yerine getirecek, kendinizi daha güvende ve rahat hissedeceksiniz. Böylece işinize daha rahat konsantre olursunuz. 

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran)
Yakın çevrenizdeki hareketlilik sonucu, yoğun iletişim içinde olacağınız bir gün sizi bekliyor. Yakın ziyaretler, komşuluklar hoşunuza gidecek ve görmek istediğiniz kişilerle bir arada olacaksınız. Kardeşlerinizi veya akranlarınızı aramanızı, gönüllerini almanızı tavsiye ederim. İlişkileri ve iletişimi geliştirmenin yararını göreceksiniz. 

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz)
Gün içinde fırsat yaratıp bir kenara çekilip bütçenizi kontrol etmeli, gereken düzenlemeleri yapmalısınız. Yapmanız gereken zorunlu alışverişler varsa, lükse kaçmamaya özen göstermenizi öneririm. Para harcamak yerine korumak daha karlı olacak. Gelirinizi artırmanın yollarını aramalısınız. 

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos) 
Yakın çevrenizin ilgi odağı olacaksınız. Her zaman ki zarafetinizle dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Bu sayede etkilemek istediğiniz özel kişiler varsa, onlar da bu etkiden nasiplenecekler. Ayrıca kişisel bakımınıza zaman ayırmak için fırsatları iyi değerlendirmenizi öneririm. 

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül) 
Bugün enerjinizi boş yere harcamamanızı öneririm. Her zaman yaptığınız gibi geri planda kalırsanız sizin için daha iyi olacak. Ancak bu kez endişeleri de geri planda bırakmalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz olaylara karşı sabırlı olmanızda fayda var. Yarından sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. 

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim) 
Bugünü sosyalleşme açısından iyi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber olmak, onlarla ortak çıkarlar üzerine hareket etmek sizi mutlu edecek. Etrafınızdakilerle uyumu yakalayacak, içinde bulunduğunuz sosyal çevrenin ilgisini üzerinize toplayacaksınız. Gelecek günlere ilişkin planlar yapmanız da mümkün. 

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım) 
Gün içinde yapmanız gereken işlere kolayca odaklanabileceksiniz. İşinizi ve kariyerinizi gözden geçirme ve yapmanız gerekenler üzerinde durma fırsatı bulacaksınız. Önem verdiğiniz kişilerle de bir araya gelebilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. İlişkileri geliştirmeniz işinize de yansıyacak. 

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık)
Ufkunuzu geliştirebileceğiniz şartlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yabancılar, basın, yayın ve medya gibi konularda fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Duygularınızın sesini dinlediğinizde, ilişkilerinizi ve kendinizi de geliştirebilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda büyümeye yakınsınız. Olaylar ve kişiler karşısında iyimserliğinizi korumanızı tavsiye ederim. 

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak) 
Derin konulara yoğunlaşmak için bugünü iyi kullanmalısınız. Merak ettiğiniz gizemli bir konunun kapılarını aralayabilirsiniz. Hatta metafizik olaylar ve konuların da gündeminizde yer alması mümkün. Spritüel ve esrarengiz konulara çekilirken sağduyunuzu da elden bırakmamanızı, her şeye inanmamanızı öneririm. 

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat)
İstediğiniz uyum ve dengeyi yakalamanız için eşinizle beraber hareket etmelisiniz. Yoksa zorlukları tek başınıza yüklenmeniz gerekebilir. Gün içinde yerinde duramayan yapınızı biraz olsun durdurmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Karşınızdakilerin duygularını anlamaya çalışırsanız, kolaylıkla başarılı olduğunuzu görebilirsiniz. 

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar:(19 Şubat - 20 Mart) 
Gün içinde detaylarla ilgilenerek kendinizi yorabilirsiniz. En iyisi sağlıkla ilgili konuları daha ön plana almanız, gerekenleri ihmal etmeden yapmanız olacak. Yanı sıra evcil hayvan besliyorsanız onları da ihmal etmemelisiniz. Yoğun bir günü olumlu ama planlı değerlendirmeniz size çok şey katacak.