21 Kasım Günlük Burç Yorumları

GÜNLÜK KOÇ BURCU YORUMLARI
Bu aralar kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisinde bulabilirsiniz. Unutmayın, başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz.


GÜNLÜK BOĞA BURCU YORUMLARI
Çözülmesi gereken problemleriniz için daha pratik yöntemler bulmalı ve olayları basit şekilde halletmeye çalışmalısınız. Bu sayede başkalarının karmaşık söylemlerinin veya hareketlerinin neden olabileceği beklenmedik durumlara karşı da hazırlıklı olabilirsiniz.


GÜNLÜK İKİZLER BURCU YORUMLARI
Bu aralar maddi konularda güç gösterileri yapan kişilerle uğraşmanız gerekebilir. İlgi alanlarınız tabii ki kimseyi ilgilendirmez. Ancak borçlarınızı kapatmanız ve faturalarınızı ödemeniz gerektiğini de unutmamalısınız.


GÜNLÜK YENGEÇ BURCU YORUMLARI
Doğruları konuşan taraf da olsanız, karşınızdakiler söylediklerinizin aksini iddia etmekte ve bildiklerini okumakta ısrarcı gibi görünüyor. Dolayısıyla geri planda durmanızda fayda var.


GÜNLÜK ASLAN BURCU YORUMLARI
Bir takım kişilerin davranışlarının nedenleri ya da girişimlerinin gerçekçi olup olmadığı konusunda şüpheleriniz olabilir. Ancak aceleci davranmayın. Henüz bu konuları tartışmak için erken olabilir. Birkaç gün beklemeniz daha ılımlı ve uzlaşmacı bir atmosfer yaratacaktır.


GÜNLÜK BAŞAK BURCU YORUMLARI
Bakış açınızın doğruluğu konusunda iyice emin olduktan sonra fikirlerinizi savunmanız sizin için daha doğru olacaktır. Aksi takdirde, sizin yolunuzu takip edip etmeme konusunda tereddütleri olan kişileri ikna etmeniz çok daha zor olabilir.


GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI
Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinin, olaylara olan yaklaşımlarının doğruluğu ya da mantıklı olup olmadığı konusunda fikir yürütmeniz eleştiri olarak algılanabilir. Özellikle birkaç gün bu tarz konulara girmemenizde fayda var.


GÜNLÜK AKREP BURCU YORUMLARI
Bazı kişiler sizin sadece kendi çıkarlarınızı ve iyiliğinizi düşündüğünüzü ve bu sebeple belli konularda ısrarcı olduğunuzu iddia ederek sert çıkışlarda bulunabilirler. Bu durumda tamamen kendi başınıza ilerleme kararı alma ihtimaliniz yükselebilir.


GÜNLÜK YAY BURCU YORUMLARI
Bir takım kişilerin gelişimi ve ilerlemesi için sunduğunuz taktik veya tavsiyeleriniz ilgi görmeyebilir, hatta sizin kontrolü ele geçirmeye çalıştığınızı bile düşünebilirler. Karşı tarafın sundukları ile sizin istedikleriniz arasında bir orta yol bulmanız ve denge kurmanız gerekebilir.


GÜNLÜK OĞLAK BURCU YORUMLARI
Bir kişi herhangi bir konuda söylediklerinize katılmıyor diye, çaba ve gayretlerinizin gözden kaçtığını düşünmemelisiniz. Öte yandan her ne olursa olsun sizi çantada keklik olarak görmemeleri gerektiğini de hissettirmelisiniz.


GÜNLÜK KOVA BURCU YORUMLARI
Belli konularda hemen tepki ya da cevap vermeden önce, enine boyuna düşünmeniz ve araştırmanız daha sağlıklı olabilir. Bu tür bir yaklaşım göstermeniz durumunda, hem sizin hem karşı tarafın tepkilerinin daha elle tutulur nedenleri olduğunu görebilirsiniz.


GÜNLÜK BALIK BURCU YORUMLARI
Bir takım işlerinizde baskı giderek artıyor olabilir ya da tam tersi siz, baskının dozunu artırma eğiliminde olabilirsiniz. Her iki durumda da dikkatli olmanızda yarar var. Zira ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.