20 Aralık Pazar Burç Yorumları 

Doğduğunuz ay ve güne göre sizleri tahlil eden burcunuz günlük hayatınızda sizleri neler bekliyor nelerle karşılaşacaksınız sizler için yorumluyor.



20 Aralık 2015 Koç Burcu Yorumu

Gerçekleştirmek istediklerinizi doğru bağlantılar kurarak elde etme şansına sahip olabilirsiniz. Çevrenizdeki hareketli ve yorucu çalışma temposuna rağmen iyi bir performans sergileyeceksiniz. Kendi alanınızdan insanlarla iletişim halinde olmanız, öğrenciyseniz ilgi alanınıza giren veya yeteneklerinizi geliştiren kolay anlayabileceğiniz konularla ilgilenmeniz ve okul hayatınızda beklenmedik ilerleme ve gelişmelere sebep olabilir. Özellikle kendinizle ilgili konularda daha atik ve girişken davvranışlarınız sayesinde üstlerinizin dikkatini çekecek ve görev ve sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getirebileceksiniz.

20 Aralık 2015 Boğa Burcu Yorumu

Finansal yönden şanslı bir dönemde olsanız bile kendi maddi kapasitenizin üzerine çıkmaktan kaçınmaya gayret edin. Unutmayın fazlası sonuçlarını ağır olarak ödeyeceğiniz bir kumar olabilir. İşyerinizdeki saygınlığınız artmaya devam edecek. Ancak sizden istenen bazı işler biraz canınızı sıkabilir, bu işleri yapmanızın gereksiz ve zaman kaybı olduğunu düşünebilirsiniz. Ne var ki sizden istenileni yapmak zorunda olduğunuzu asla unutmayın ve performansınızı olumsuz yönde etkileyebilecek tepkiler vermekten kaçının.

20 Aralık 2015 İkizler Burcu Yorumu

İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Son zamanlarda sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan koptunuz. Yakınlarınızdan birinin hastalığı bu dönemde kafanızı meşgul edebilir. Farklı uğraşılarla rahatlamaya çalışmanızı öneririz. Hem yorgunluğunuzu atabileceğiniz hem de eğlenebileceğiniz bir tatil için kendinize zaman yaratmalısınız. Son günlerde formunuzu da ihmal ettiniz. Biraz daha dikkatli davransanız iyi olur.

20 Aralık 2015 Yengeç Burcu Yorumu

Etrafınıza karşı son derece soğuk ve ilgisizsiniz. Bu durum daha çok kafanızın mesleğinizde yükselmek için yeni çareler aramakla meşgul olmasından kaynaklanıyor. Kısa sürede çok büyük paralar kazanabileceğiniz imkanları elde etmeyi hedefliyorsunuz. Ancak bu tür beklentileriniz için acele etmemenizde yarar var, acele etseniz bile sonuç değişmeyecek. Çünkü yükselme planlarınızı gerçekleştirebilmeniz şu aralar pek mümkün gözükmüyor. Mahkeme ve benzeri hukuksal sorunlarınızı rahatlıkla halledip sonuca ulaştırabilirsiniz. Ancak, bu sıralarda hukuksal işlerde yeni sorun yaşamamaya çalışın. Çalışma ortamınızda birtakım değişiklikler yapabilirsiniz.

20 Aralık 2015 Aslan Burcu Yorumu

Paranızı değerlendirmek isterseniz, istediğiniz alanlarda düşünmeden yatırım yapabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçmamanız sizin iyiliğinize olacaktır. Unutmayın fazla açıldığınızda bütçenizi denkleştirmeniz çok uzun zaman alıyor. Sevdiğiniz insanlarla çok mutlu bir olayı paylaşabilirsiniz. Hayatınızı etkileyen önemli bir meseleyi kendi zeka ve kabiliyetinizle kolaylıkla çözümleyeceksiniz.Uzak bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Ciddi ve güvenilir bir görünüm kazanıyorsunuz. Olgun bir insanla duygusal bir ilişkiye girebilirsiniz. Sizden yaşlı bir kişinin destek ve yardımını alabilirsiniz. Moraliniz de oldukça yüksek.

20 Aralık 2015 Başak Burcu Yorumu

İşinizde çalışırken işleri biraz ağırdan alıp daha çok kendi kişisel ihtiyaçlarınızı tatmin etmek istiyorsunuz. Yaptığınız işten dolayı kendinizi tatminsiz hissediyorsunuz ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz alanlarla daha çok ilgilenmeye başlıyorsunu Gerek çalışırken gerekse kendinizi geliştirmek için okuduğunuz dokümanlara veya benzeri yazılara her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi ve yaratıcı yönünüzü çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız hem kredinizi arttırabilir hem de bulunduğunuz konumu sağlamlaştırabilir ve belki de kariyerinize olumlu katkısı olacak bir gelişme sağlayabilir.

20 Aralık 2015 Terazi Burcu Yorumu

Bugün harcamalarınıza dikkat edin. Farkında olmadan bütçenizi aşabilirsiniz. İşinizle ilgili gireceğiniz bağlantılarda birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kurduğunuz ilişkiler veya yeni tanışacağınız kişiler ilerlemenizi sağlayacak fırsatl Bu dönemde alacağınız teklifleri de değerlendirmeye bakın. Kendinize olan güveniniz artacağı için çevrenizdeki insanlarla fikirlerinizi, düşüncelerinizi açıklarken kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Bu zamana kadar yaptığınız çalışmaların meyvalarını artık toplamaya başlıyorsunuz.

20 Aralık 2015 Akrep Burcu Yorumu

Sizin için bugünün biraz gerilimli geçmesi mümkündür. Her şeyden önce bazı hayali şeyleri çok fazla ciddiye alarak gereksiz yorgunluklara katlanmanız ihtimali var. Yakın akrabalarınız, kardeşleriniz ya da sevdiğiniz dostlarınızla gerilimli durumlara gireb Maddi durumunuzda ise biraz ferahlama olabilir ve ilerisi için güzel olacağını umduğunuz gelişmeler ard arda görülebilir. Karşı cins ilişkilerinizde bazı karışıklıklara ve duygıısal incinmelere eğilimlisiniz, fakat siz bir erkekseniz, bu konularda daha şanslısınız.

20 Aralık 2015 Yay Burcu Yorumu

Bugünün sizin için en şanslı yanı iş ve para konularıdır. Eğer gereksiz uğraşlarla vakit öldürmez ve elinizden geleni yaparsanız, bugün önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz. Özellikle çalışma hayatınızda sizden daha genç yaşta olan kimselerle son derece başarılı iş birlikleri kurabilirsiniz. Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Özellikle bir kadının rahatsızlığı sizi huzursuz edebilir. Bazı duygusal patlamalara da açıksınız. Duygusal ilişkide olduğunuz kimseyle aranızda önemli bir kırgınlık ve hatta ayrılık olabilir.

20 Aralık 2015 Oğlak Burcu Yorumu

Bugün bazı kimselerle, fikir ayrılıklarınız olabilir. Soğukkanlılığı elden bırakmaz ve mantığınıza duygularınızdan fazla şans tanırsanız, kazanan taraf olabilirsiniz. Ani bir maddi gereksinme yaşamanız olasıdır. Fakat fazla moralinizi bozacak bir şey yok. Çünkü kısa bir süre içinde sıkıntının feraha dönüsmesi ve maddi konularda rahatlamanız da olasıdır. Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür. Eğer siz bir kadınsanız, bugün bir erkekle başınız derde girebilir.

20 Aralık 2015 Kova Burcu Yorumu

Değişik konularda bazı fırsatlar çıkabilir. Karşınıza çıkan bir imkan, tanıdığınız birisi için olumsuz sonuçlar verebilir. Bu yüzden tereddüt ederseniz; aynı imkanı başkaları kullanır ve siz fırsatı kaçırmış olarak kalırsınız. İstediğiniz bağımsızlığı sağlamanız ihtimali de yükseklir. Günün sonlarına doğru insanların olumsuz tutumlarıyla karşılaşabilir ve size hoş gelmeyecek durumlarla muhatap olabilirsiniz. Bu gibi durumlardan etkilenmenize izin verirseniz, işlerinizde yanlış tutumlara girerek birçok şey kaybedebilirsiniz. Bugün duygusal hayatınız değişkenliğe açık olduğu gibi para konularınız da kararsızdır. Bu iki alanda ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Aralık 2015 Balık Burcu Yorumu

Bugün maddi konular ve alışverişler gündeme gelecektir. Parasal sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir. Böylelikle sevdiginiz kimseye düşündüğünüz hediyeyi alabileceksiniz. Aile ilişkilerinizin de iyi gitmesi moral takviyeniz olacaktır. İş hayatında ise olaylar istediğiniz yönde ve hızda ilerleyecek. Önemli diyebileceğimiz degişiklikler görülmüyor. Yalnız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ödülle karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir. Ama zamanlama sorunları olabilir