07 Kasım 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

7 Kasım Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Enerjiniz oldukça yoğun ve kendinizi çok aktif hissediyorsunuz. Yollarla ilgili beklentileriniz gündemde. Uzun süredir hasret gidermek istediğiniz dostlarınızla bir araya gelme planları yapıyorsunuz. Bugün, işlek zekanızı her alanda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Cesaret isteyen konularda yeni denemelere başvurabilirsiniz.

7 Kasım Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
Çevrenizde gelişen olaylara karşı kayıtsız kalmak istemiyorsunuz. Bugün, finans konularıyla ilgili konular gündeme gelecektir. Dostlarınızla ilgili bazı problemlerin çözümü ile ilgileneceksiniz. Yakınlarınızın sorunlarına kayıtsız kalamıyor ve daha sonra da canınızın sıkıldığını görüyorsunuz. Ruhsal dengenizi korumalısınız.

7 Kasım Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Çevrenizde gelişen her olaya tepki göstermek zorunda değilsiniz. Karşı tarafın haksız davranışlarından çok fazla etkileniyorsunuz. Bugün, duygusal yaşantınızla ilgili dürüst davranışlar içinde olacak, karşı taraftan da aynı hareketi bekleyeceksiniz.Kendinizi oldukça farklı hissedeceğiniz bir gün. 

7 Kasım Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Çevrenize karşı duyarlı ve akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle uyum zorluğu yaşayabilirsiniz. Herkesten çok daha fazla çalışıyor olmanız, sizi huzursuz edebilir. Maddi konularla ilgili değişik hayalleriniz var fakat aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, istenmeyen sorunlar çıkabiliyor.

7 Kasım Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Burcunuzda ilerleyen Ay, sizi enerjik ve yaratıcı yaparken, huzursuz yönlerinizi de ortaya çıkarıyor. Duygusal sorunlarınızda baskıcı ve başına buyruk davranmakla, partnerinizle aranızda istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden oluyorsunuz. Bugün, onu ikna etme konusunda oldukça başarılısınız.

7 Kasım Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Ailenizle bir araya gelerek, geçmişinizle ilgili olayları konuşacaksınız. Bugün Ay'ın konumu, ev yaşantınızı ön plana çıkarıyor. Bilinçaltınızda gelişen olaylar sizi tetikleyebilir. Bugüne kadar düşünemediğiniz bir çok problemleri yeniden gözdene geçirecek ve yaptığınız hataları irdeleyeceksiniz. Sezgilerinize ve mantığınıza güvenebilirsiniz.

7 Kasım Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün, hiçbir konuda engele tanımıyorsunuz. Çevre ilişkilerinizin mükemmel gelişeceği bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda, işlek zekanız sayesinde çevrenizde oldukça etkili olacaksınız. Konuşmalarınız anlamlı ve birazda artistçe olacak. Katılacağınız toplantılarda, bütünsel bir çekicilikle, gözleri üzerinize toplayacaksınız.

7 Kasım Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi herkesten farklı bir şekilde ifade ettiğiniz için, toplumsal yaşantınızda bireysel gücünüzü çevrenize hissettirebiliyorsunuz. Maddi konularla ilgili pratik çözümler peşindesiniz ve kazançlarınızı sıkı bir şekilde denetleyeceksiniz. Bugün, finans gücünüzün realitesini takip etmelisiniz. 

7 Kasım Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Ay'ın kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlemesi, yollarla ilgili beklentilerinizi gündeme getirirken, sezgisel yeteneğinizin artışı söz konusu. Merkür'ün burcunuza geçmesiyle, zekanızı çok daha işlek ve çözümleyici hale geliyor. Meraklı yönünüz, sizi haksızlık karşısında huzursuz yapıyor. Her şeyin nedenini araştırıyorsunuz. 

7 Kasım Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Bugün, çevrenizde olan bir çok problemi çözmeniz için sizden yardım isteyecekler. İşlek zekanız , bir çok olaya pratik bir şekilde yaklaşmanızı sağlarken, küçük ayrıntılar gözünüzden kaçmayacak.Finans konularına ilginç bir yaklaşım getireceksiniz fakat, bazı riskler gündeme gelebilir. Küçük kazalara müsait bir gün.

7 Kasım Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde ilginç bir gelişim gözleniyor. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenmeniz ve çevrenizi etkilemeniz mümkün. Bugün, arkadaş çevrenizde oldukça neşeli ortamlarda bulunacak ve bir çok yeni dost edineceksiniz. Siz, sıra dışı ve marjinal kişileri seviyorsunuz. Sezgilerinizde artış var.

7 Kasım Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Finans konuları ile ilgili çeşitli fırsatlar gündeme gelecek. Kazançlarınızla ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olabilir. Bugün, değişik ve ilginç kişilerle bir arada bulunabilir ve ileri vadede, onlarla çeşitli işbirliği yapabilirsiniz. Bazı başlangıçlar için, iyi bir dönem. Kendinize güvenebilirsiniz. Değişik açılımlar söz konusu olacak.