Sevdiğinizin Kalp Atışını Gerçek Zamanlı Olarak Hissettiren Yüzükler Piyasada

Romantizmin yüksek teknolojiyle buluştuğu anlar genellikle insanın kafasını karıştırıyor. Ne düşüneceğini, hissedeceğini tam olarak kestiremiyor. Bir yanda insanın var olduğu günden bugüne hissettiği yoğun ve karmaşık duygular, öte yanda son yüzyılın hızlanarak artan teknolojik birikimin etkileyici çıktıları…
TheTouch isimli oluşum ilk ürünlerinden birini, ve içlerinde en etkileyicisini bu ayın başında piyasaya sundu: HB Ring. “Heartbeat Ring” (Kalp atışı yüzüğü) ismiyle geliştirilen cihaz, adından pek rahat anlaşıldığı üzere bir yüzük. Diğer yüzüklerden farkı ise size gerçek zamanlı olarak sevgilinizin kalp atışını hissettirebilmesi ve gösterebilmesi. Özellikle uzak mesafeli ilişki yaşayanlar, sevdiği insan zorlu ve tehlikeli bir işte çalışanlar için düşünülmüş yüzük; yeni nesil evlilik yüzüğü olmaya aday görünüyor.



2 buçuk yıllık bir çalışmanın sonucu olan “HB Ring” safir ve paslanmaz çelikten yapılmış. Çizilmeyen ve su geçirmeyen yüzüğün uzun yıllar kullanılabileceği ve bu sürede görüntüsünden/performansından ödün vermeyeceği üretici firma tarafından iddia ediliyor.

İlk dağıtımı Aralık ayında gerçekleştirilecek yüzükler için şu anda üretici firmanın websitesinde ön siparişler alınıyor. Basit modelinin bir çifti 600 dolara satılan yüzükler 2 şarj kutusuyla birlikte alıcıya ulaşıyor. Ayrıca uzaktaki iki yüzüğün eşleştirilmesini sağlayan mobil Android ve iOS uygulamaları da kullanıcılara ücretsiz sunuluyor.