Karnı Gittikçe Şişti Sebebi Ne Çıktı!
Yerli, yabancı bir çok ünlü "sağlıklı beslenme" konusunda artık tavsiyeler veriyor, kullandıkları ürünleri sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor.

Bu tavsiylerde birine uyan 23 yaşındaki Anna Rhodes her gün bir tane avokado yemeye başladı. Londra'da yaşayan genç kadın içinde faydalı yağlar, mineraller olduğu düşüncesiyle avokado yemeye başladıktan bir süre sonra ise karnında şişlik oluşmaya başladı. Hamile gibi görünmeye başlayan Rhodes'a metroda giderken birisi bu nedenle yer vermeye kalkınca karnındaki bu tuhaf şişliğin nedenini bulmaya karar verdi.

SAĞLIKLI DİYE HER GÜN AVOKADO VE TAVUK YİYORDU

Önce sırasıyla beslenmesinden bazı yiyecekleri çıkarmaya başladı. İlk başta gluteni çıkaran genç kadının karın şişliği inmeyince başka şeyler de denemeye başladı.



Her gün en az 1,5 avokado yiyordum ve yanında da tavuk tüketiyordum. Rhodes, "Karnım o kadar şişmişti ki gerçekten hamile gibiydim. Diğer birçok insan gibi avokadoyu sürekli tüketmek istiyordum çünkü hemen her gün bir faydasına dair haber okuyordum. Her gün bir ünlünün avokado tavsiyesini görüyordum." dedi.

5 AY SONRA KENDİLİĞİNDEN NORMALE DÖNDÜ

Sonunda avokadoyu beslenmesinden çıkaran genç kadın hiçbir şey yapmadan 5 ay sonra normal görüntüsüne döndü.

Daily Mail'in haberine göre büyük çekirdekli bazı meyveler ve sebzeler gluten gibi rahatsızlık yapabiliyor.