Bu iki kız kardeş hayatta sahip oldukları her şeyi paylaşıyor hatta erkek arkadaşlarını bile…

Victoria ve Amanda Hepperle isimli ikiz kızkardeşlerin sevgilileri aynı kişi. Ian isimli genç dünyada yaşayan belki de en şanslı adam olduğunu söylüyor. Çünkü gerçekten iki tane kız arkadaşı var ve bu durumdan hiç kimse rahatsız değil.

Çılgın kız kardeşler çocukken oyuncaklarını zamanla giysilerini ve en gizli sırlarını birbirleriyle paylaşırken artık erkek arkadaşlarını da paylaşıyor. 27 yaşındaki ikiz kız kardeşlerle aynı anda ilişki yaşayan Ian Diaz “Erkeklerin rüyasını ben gerçekten yaşıyorum. Yatağımı da ikiz kız kardeşlerle paylaşıyorum. Dışarıdan çok güzel gözükse de aslında bu hiç kolay bir durum değil” diyor.

BENZER OLAY AVUSTRALYA'DA YAŞANDI
İkizlerden Viktoria da yatakta bile aynı erkeği paylaştıklarını doğruluyor. Bunun oldukça zevkli olduğunu söyleyen genç kadın aynı şeyi keşke ailemiz arkadaşlarımız da yaşayabilse. Bize göre anormal bir durum söz konusu değil. Gerçekten çok mutluyuz” şeklinde konuşuyor.

İlginç ilişkinin başlama hikayesi ise oldukça sıra dışı. İlk olarak Victoria’nın erkek arkadaşı olan Ian daha sonra ikisinin de sevgilisi olmuş. Üstelik teklif diğer kardeş Amanda’dan gelmiş.

Victoria ile 4 yıl normal bir ilişki yaşayan Ian daha sonra kız arkadaşını terk etmiş. Oldukça üzülen ve kalbi kırılan Victoria için bir şeyler yapmak isteyen Amanda ise kız kardeşinin eski sevgilisine oldukça çılgın bir teklif sunmuş. “Aynı anda ikisiyle de sevgili olmak”... 2012 yılından bu yana yani yaklaşık 2 yıldır bu tuhaf ilişki devam ediyor.