Larnaka’ya bağlı Oroklini’de, Rum Polisi Narkotik Şube (İKAN) ekiplerince dün sabah gerçekleştirilen operasyonda, bir evde kokain üretiminde kullanılan birtakım teçhizatlar bulunduğu bildirildi.

Haravgi gazetesi, operasyon çerçevesinde ayrıca, 1 kilo 640 gram ağırlığında kokain de ele geçirildiğini ve polisin, olayla ilgili 4 kişiyi tutukladığını yazdı.

Haberde, bu yıl ele geçirilen kokain miktarının, daha önceki yıllarla kıyaslandığında 5 kat daha fazla olduğu kaydedildi.

LARNAKA’DAKİ KOOPERATİF BANKASI SOYULDU

Öte yandan Alithia gazetesi, Larnaka’daki kooperatif bankasının, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından soyulduğunu bildirdi.

Gazete, silahlı olduğu belirtilen soyguncunun, bankadan 20 bin Euro kadar parayı alarak kayıplara karıştığını yazdı.

SİGORTACININ EVİ KUNDAKLANDI

Gazete, bir başka haberinde de, Limasol’da sakin, sigortacılık mesleğiyle uğraşan 43 yaşındaki bir Rum’un evinin, dün sabaha karşı kimliği belirsiz şahıslar tarafından kundaklandığını ve evde, maddi hasar meydana geldiğini yazdı.

ARABA KUNDAKLANDI

Aynı gazetenin bir diğer haberinde de, Baf’ta değeri 20 bin Euro olan bir aracın dün kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı ve aracın tamamen yandığı bildirildi.