YDÜ 8. Motivasyon Gecesi'nde gösteriler ayakta alkışlandı

YDÜ 8. Motivasyon Gecesi'nde popüler grupların katılımıyla gerçekleşti

Etkinlikte Türkiye’nin sevilen grubu Badem ve Yetenek Sizsiniz finalistleri sahne aldı.

YDÜ 8. Motivasyon Gecesi YDÜ AKKM’yi dolduran öğrencilerin coşkusuyla gerçekleşti.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8.sinin düzenlendiği Motivasyon Gecesi’nde popüler gruplar sahne aldı. Alkışların durmak bilmediği gecede, Badem Grubu en sevilen şarkıları ile sahnede övgüleri toplayan bir performans sergiledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yetenek Sizsiniz Yarışma Programı’nın Türkiye Finalistleri; İllüzyonist Enver Ertaş iki şovuyla izleyicileri hayrete düşürürken, Grup Workout Türkiye break dans ve akrobasi, gösterileriyle Yakın Doğu'lu öğrencileri kendine hayran bırakıp, şaşırttı. Güzelyurt Sanat Derneği halk dansları ile sahne alırken, Sevgi Çiçeği Kültür Sanat Derneği modern dans gösterileriyle geceye renk kattı. Gecenin sürprizi ise led ışık gösterisi yapan Fire Storm Ekibi oldu.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç' un öğrencileri ile birlikte 8.sini düzenlediği YDÜ Geleneksel Motivasyon Gecesi, YDÜ ailesine yeni katılan öğrencilere hoş geldiniz derken, yurtlarda kalan öğrencilerin hoş vakit geçirmelerini ve tüm YDÜ öğrencilerinin sosyal bir etkinlikte eğlenmelerini sağladı.