Yangın Gözetleme Yerinde içkili ve kadınlı alem

KKTC’de birçok kamu dairesindeki, denetimsizlikten kaynaklanan laçkalığın büyük boyutlara taşındığı öne sürülüyor. Oy sağlamak için bazı siyasiler tarafından parti mensuplarının istihdam edildiği dairelerde disiplinsizliğin hat safhalara ulaştığına vurgu yapılıyor.

Orman Dairesine ait bazı gözetleme yerlerinde içki içilip kadınlar ile alem yapıldığı belirtilirken, çekilen videolarda yapılan alemler gözler önüne seriliyor.

Orman Dairesine ait yangın gözetleme evinde çekilen bir videoda, arabası ile yangın gözetleme evine giden bir kadın ile görevli kişinin yaptığı aleme basın yapan görevli bir başka kişi aranda yapılan konuşma yer alıyor.



Görevli kişi orada bulunan nöbetteki çalışana ve yanındaki kadına sen bunun arkadaşımısın diye sorarken, nöbetteki kişinin yanındaki kadın evet diye cevaplıyor. Sonrasında senmi yaptın gardaş diye soran Orman Dairesi çalışanı, bakın masa üzerinde biralar ve içki bardakları bulunuyor. Devlet yerinde masa bira şileleri ile dolu görüyorsunuz diyerek yapılan alemi gösteriyor.

Güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, bahse konu rezalet ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, devlet dairelerinin birçoğunda artık rezaletten geçilmiyor. Orman Dairesinde yaşanan bu durum bazı kamu dairelerindeki durumun bir yansımasıdır. Orman Dairesine ait bir gözetleme evinde biralar ile dolu bir odada, neredeyse yarı çıplak vaziyette bir kadın ile alem yapmak devletin düştüğü bu aciz durumu gösteriyor. Yazık hemde çok yazık. Ancak bir başka yazık olan şey ise Turizm ve Çevre Bakanının bakanlığı artık kontrol edemez olmasıdır. Kimseye söz geçirememesi yaşanan bu rezaletin sanırım yansımasıdır dedi.

Not: Haber ile ilgili iki videoyu kişileri deşifre etmemek için yayınlamıyoruz