Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Akredite Sertifikalı Tek Eczacılık Fakültesi Olmanın Sevincini Öğrencileriyle Paylaştı.

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ACPE Sertifikası almasının ardından Eczacılık Eğitiminde Akreditasyon ile ilgili bilgilendirme konferansları ve çalıştayları ile yürüttüğü paylaşımlarını sürdürüyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler DairesiMüdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar ve tüm öğretim üyeleri öğrencileri ile bir araya gelerek akreditasyon sertifikalı olmanın sevincini paylaştılar.

Türkiye’den ve yabancı ülkelerden gelen öğrencilerle Kıbrıs’lı öğrencilerin bir araya geldiği etkinlikte Prof.Dr.Demirdamar kurucu dekan olarak Fakülteyi akreditasyon sürecine nasıl hazırladığını, Haziran 2014 de alınan ACPE International Certification belgesinin öğrencilere uluslararası standartlarda eğitim verildiğinin belgesi olduğunu ve bununla hep birlikte gurur duyduklarını, öğrenciler için, fakülte için daha iyi şeyler yapma heyecanı taşıdıklarını anlattı.

Öğrenciler de dekan ve öğretim üyelerine, hazırladıkları “ senden daha güzel “ şarkısını coşkuyla hep bir ağızdan neşeyle seslendirdikleri sürpriz ile teşekkür ettiler. Öğretim üyelerinin de alkışlarla “ bizim için öğrencilerimiz en güzel “ yanıtını verdikleri toplantı öğretim üyesi-öğrenci buluşmasının en güzel örneği olarak hafızalara yerleşti.