Spor Dairesi Müdürlüğü, XII: Spor Şurası’nın, 12-14 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. XII. Spor Şurası Daimi Bürosu Genel Sekreteri Haldun Oktay yaptığı açıklamada, yoğun bir katılımla ülke sporuna yeni bir yön verme ve ülke sporunu daha ileriye taşıma adına XII. Spor Şurası’nın büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, komisyonlarda alınan nihai kararların, ülke sporuna yön vereceğine inandığını söyledi. Oktay, şimdiden XII. Spor Şurası’na katkı koyan herkese teşekkür ettiğini belirterek, XII. Spor Şurası’nın ülke sporuna hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi. XII. Spor Şurası, 12-14 Aralık 2018 tarihleri arasında Lefkoşa Açıköğretim Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

Açılışa protokol da katılacak

XII. Spor Şurası yarın saat 10.00’da genel kurul oturumu ile açılacak istiklal marşı ve saygı duruşunun ardından divan oluşturulacak. Daha sonra açılış konuşmaları ile başlayacak olan XII. Spor Şurasına Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Başbakan Tufan Erhürman ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da katılarak birer konuşma yapacak.

XII. Spor Şurası’na, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu da katılıyor

XII. Spor Şurası Daimi Bürosu Genel Sekreteri Haldun Oktay, yarın başlayacak olan XII. Spor Şurası’na, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki heyetin de katılacağını açıkladı.

Şura Cuma günü tamamlanacak

Şura Cuma günü yapılacak komisyon raporlarının okunarak onaya sunulmasının ardından Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirilecek.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Şura tamamlanacak.