Aşka Özlem, Frekans, Niyal Öztürk ve Eril Cambaz Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına konser verecek..

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin her dönem bölüm projeleri kapsamında Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına düzenledikleri etkinlikler ‘Umut İçin Söylüyorlar’ ile devam ediyor.

Kıbrıs’ın tanınmış müzisyenleri ve müzik gruplarından Niyal Öztürk, Grup Frekans, Aşk’a Özlem, Eril Cambaz’ın sahne alacağı ‘Umut İçin Söylüyorlar’ konserleri 10 Eylül 2013 Salı günü 21:00’da NarniaPub (Mısırlızade Sineması yanı) Lefkoşa’da gerçekleştiriliyor.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi, tedavisi tamamlanmış veya tedavisi halen devam eden dernek üyesi çocuklara ve gençlere yönelik okul takviye dersleri, müzik dersleri, psikolojik destek ve birçok kültürel aktiviteler gerçekleştiren ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç danışmanlığında Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Yılmaz Cüneyt’in bölüm projesi kapsamında düzenleneceği gecede katılımdan elde edilecek gelirin tümü Umut Eğitim ve Kültür Evi’ne bağışlanacak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nden, Umut Eğitim ve Kültür Evi’nden ve konser girişinden alınabilecek biletlerin ederi 10 TL. Ayrıntılarla ilgili bilgilerin 0533 825 55 44 ve 0533 830 72 12 numaralı telefonlardan ve facebook sayfasından da https://www.facebook.com/events/469185743180369/?fref=ts edinebileceği bildirildi.