DELEGELER OYLARINI VERİYOR

Ulusal Birlik Partisi Kurultayı 2. tur oylaması başladı. UBP delegeleri, başkan adayları UBP Lefkoşa Milletvekili Başbakan İrsen Küçük ile UBP Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif’in yarıştığı kurultayda oylarını vermeye başladı.

Divan başkanlığını Hüseyin Özgürgün yürüttüğü kurultayda, divan üyeliklerinde Zorlu Töre, İlker Edip, Teoman Turan ve Savaş Atakan yer alıyor.

Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele ilçeleri olmak üzere 5 sandığın kurulduğu kurultayda, adaylardan Küçük henüz oyunu kullanmazken, Kaşif oyunu kullandı.

Divan başkanlığı, kurultayın yapıldığı Atatürk Spor Salonu dışında bulunan delegeleri, 20’şerli gruplar halinde içeriye alarak oylarını kullandırıyor.

Bu arada Başbakan Küçük, divan ve sandık görevlilerinin hatırın sorarak kolay gelsin dileğinde bulundu. Küçük, basına yaptığı kısa açıklamadaysa, UBPlilerin her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu, ayrıca bugün parti çalışmalarına önem verdiğini gösterdiklerini belirterek, parti ve hükümet çalışmalarının bir an önce tamamlanarak ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.