İlkay Tosun açıklamalarda bulundu

İşte o Açıklama

O gece S…… ile Facebook'tan  mesajlaştım sonra aradı yerini söyledi gidip aldım. Evde 6 tane bira vardı onları aldım sonra Boğaz'a gittik. Orada içmeye başladık S……..(Tecavüze Uğradığını İddia eden Kız)  Hasan İşlek’i aramak istedi. Benim işime geldiği için aramasına izin verdim (Hasan işlek eski erkek arkadaşı) Hasan İşlek,  S……..'nin telefonunu açtı ve gelmem diye yüzüne kapattı. Sonra yine aradı ve Hasan Boğaz'a geldi orda iki tane bira içti ikişer tane de biz içtik sonra tuvalete gittim.

Geldiğimde gidelim dedim. Çünkü moralim bozuktu niye diye sorarsanız Hasan bana karşı tavırlıydı. Arabama bindim S…… benimle gelmedi Hasan in yanına oturdu sonra piknik alanından çıktım ben Dikmen Benzin petrolüne girdim arkama da Hasan geldi. Küs olduğumuz için evime gelmedi. Ordan S……'yi alıp benim eve gittik. Sabah uyandım. 6 yedi gibi S……… yatırdı. Kızım uyanana kadar ben de S…….'nin yanında yattım. Kızım uyandı. Kahve yaptık içtik. Saat 12.00'a doğru da nişanlısının yanına bıraktım.

O gece de kapıyı ben kilitledim. Hasan'ın o eve girecek hicbir türlü anahtarı yok. Bu kapıyı Hasan'a açan kendidir. Madem tecavüze ugradı niye bağırmadı. Ben odada ses çıkarsam kızım yukarda duyar onun için bu tecavüz yalandır kendi istedi ve yaptı.