Tea Talk Cyprus kuruldu…
Üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Tea talk isimli etkinlik öğrencileri ve gençleri siyaset ve iş dünyasının önde gelen liderleriyle buluşturmayı hedefliyor.
Çay sohbetlerine katılan Siyaset ve iş dünyasının önde gelen liderlerinin başarı hikayelerini birinci ağızdan dinleyecek olan öğrenciler merak edilen soruları da sorma imkanı yakalayacak.
Proje koordinatörü Berk Canatay Geleceğin lider adayları olarak bizler inanıyoruz ki dünya çapında, farklı kültürlerden liderlerin başarı hikayelerini, tecrübelerini ve bizlere olan tavsiyelerini dinleyerek vizyonumuzu geliştirebilir, farklı bakış açıları kazanabilir ve bu kazanımlar sayesinde hem kişisel hem de iş yaşamımızda başarıya ulaşabiliriz.
Berk Canatay, Dünyanın en başarılı liderleri ile önde gelen KKTC ve Türkiye üniversitelerindeki lider adaylarını samimi bir sohbet ortamında buluşturan ilk ve tek organizasyon olan Tea talks, Çay Sohbetleri organizasyonu, Ülkemizde ki çalışmalarının yanı sıra yurtdışında da etkinlikler gerçekleştirecektir.
Canatay Bizler inanıyoruz ki, küresel etkileşimlerimiz sayesinde edindiğimiz, sosyal, siyasi, ticari ve bireysel deneyimler bize yeni ufuklar açacaktır. Bu nedenle, yurtiçi yurtdışı etkinliklerimiz, bütün katılımcıların global kimliklerine büyük katkılar sağlamaktadır
Proje sayesinde Gençler kendini genç hissdenler ve üniversiteliler Koç Holding, Fiba Holding, Tekfen Holding, yetkilileri olmak üzere Türkiye’nin ve KKTC’nin saygın isimleriyle birlikte samimi ortamda buluşacak. Ocak ayında ABD’nin New York kentinde ise Jay Davis ,Cheryl Heinonen, Brooks Meek, Thomas Scarangello, Dave Barger gibi çok uluslu şirketlerin liderleriyle biraraya gelecekler. Ayrıca öğrenciler etkinlik bünyesinde Toronto, Rusya, İtalya, Dubai, Avusturya, Fransa, Singapur, Almanya, Hollanda, İngiltere’ye geziler düzenleyerek hiçbir kaynakta bulmayacakları bilgi ve tavsiyeleri başarısını kanıtlamış CEO’lardan alma imkanı bulacaklar.

Projenin Çatı kuruluşu ve basın ve halkla ilişkiler alanında danışmanlığını Akademi Kıbrıs www.akademikibris.com yürütecek.

Berk Canatay
Sağlıcakla
Tel 0533 8564949 facebook.com/teatalkcyprus