Studio 21 Star TV'de yayinlanan Yetenek Sizsiniz programinda yari finale yükselmeyi başardı.

Lefkoşa'da bulunan Stuido 21 Dans ekibi sTuDio 21 gençler ve kendini genç hissedenler icin kurulmus bir organizasyon, Studio 21  dansin, sporun ve eglencenin gücünü: Uyumlu olmanin, beraberligin ve dayanişmanin sinerjisi ile birlestirerek insanlarin sosyallesebilecegi bir mekan yaratmak icin kullaniyorlar. Studio 21 Star TV'de yayinlanan Yetenek Sizsiniz programinda yari finale yükselmeyi başardı.

 

2012 Yılının eylül ayında yaptığımız başvuru sonrasında Yakın Doğu Üniversitesi'nde Ekim ayında yapılan ön eleme için davet edildik ve güzel bir gösteri sonrasında ön elemeyi başarıyla geçtik.

 


1. Tur çekimleri için Kıbrıs'a gelen Acun Medya ekibiyle geçirdiğimiz uzun bir gün sonunda sahneye 14. sırada çıktık. İlk turda grubumuzda toplam 9 dansçı vardı. "360 Derece" isimli dans gösterimiz jüriden "3 EVET" aldı ve 2. Tura katılma hakkını elde ettik. 

 


Geçtiğiğmiz hafta, 2. Tur çekimleri için Eskisehir'e uzun ve yorucu bir yolculuk yaptık. Bu turda grubumuz: 5 Yaşından 20 yaşına kadar toplam 18 dansçı ile kalabalık bir dansçı kadrosu ile yarıştı. Studio 21 birinci seansda 2. Tur için hazırladığı "chaosArt" dans gösterisi ile seyircilerden %70 oy aldı ve biri hariç tüm grupları geride bırakarak ikinci sırada günü tamamladı.

 

 

 

 


Yarı final için önümüzdeki Pazartesi günü yeniden Türkiye'ye gidecek olan grubumuzda bu kez değişik yaşlardan toplam 13 dansçı var. Sırada farklı dans çeşitlerini kullandığımız "The 2.1 Final Dance" gösterisi var. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Amacımız; 1 Hafta gibi kı bir sürede hazırladığımız bu gösteriyi en iyi şekilde sunup bizim için en iyi olan sonuçla Kıbrıs'a geri dönmek.
Bizi destekleyen ve iyi dileklerini eksik etmeyen herkese teşekkürler...


Dervish G. Zeybek


Studio 21