Sır ölüm araştırılıyor!

Gazimağusa’da, Suriçi bölgesinden, dün öğle saatlerinde gelen acı haber tüm bölgede üzüntü yarattı.

28 yaşındaki Burak Girici isimli gencin cansız bedeni dün saat 12.30 sıralarında misafirliğe gittiği arkadaşının evinde bulundu. Elde edilen bilgilere önceki gün gece arkadaşı Faruk Arbak’ın evine giden talihsiz gencin ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.

Ev sahibi olan arkadaşı Faruk Arbak tarafından, yerde sırt üstü vaziyette yatır şekilde ölü olarak bulunan Burak Girici’nin sır vedası hakkında her türlü ihtimal göz önünde bulunduruluyor.

İddialara göre önceki gece Suriçi bölgesi Ethem Ağa sokakta bulunan ikametgaha misafir olarak giden Burak Girici arkadaşları ile birlikte alkol aldı. Olayın ardından yaşananlar ve Burak Girici’nin vedası hakkında polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Narkotik ekipleri de olay yerine gitti

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube, Olay Yeri İnceleme ve Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri ikametgaha giderek inceleme yaptı. Ekipler ev dışında bulunan çöp kutusunu dahi didik didik aradı.

Narkotik Şube Ekipleri’de ikametgaha giderek bir arama gerçekleştirdi. Ekipler, önceki gece içildiği iddia edilen vodka şişesi ile ev içerisinden bazı eşyaları incelemek üzere emare olarak aldı.

Bir ara kayboldu sonra geri geldi

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre ev sahivi Faruk Arbak, “Kesinlikle uyuşturucu madde kullanmadık, ancak Burak bir ara, 20 dakika kadar bir yere gidip geri geldi” şeklinde konuşarak kendini savundu.

“Ani ve Gayri tabii ölüm”

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, “Dün saat 12.30 sıralarında, Gazimağusa’da sakin 28 yaşındaki Burak Girici, misafir olarak kalmakta olduğu Ethem Ağa Sokak üzerindeki 31 numaralı ikametgah içerisinde ölü olarak bulunmuş olup, soruşturma devam etmektedir” denildi.

Polis evdeki herkesi sorguluyor

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri, evde bulunan herkesi sorguya çekti. Talihsiz gencin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirlenmesi bekleniyor. Ülkemizde çalışma izni ile bulunan Burak Girici bir kafeteryada çalışıyordu. Talihsiz gencin cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketine gönderilmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyalog