Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Komisyon üyelerini kabul etti…

Serdar Denktaş: “Maliye Bakanlığı Uyuşturucuyla Mücadele Konusunda Tasarruf Yapmayacaktır” 

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Komisyon üyelerini kabul etti.

Bugün saat 10:30’da Başbakan Yardımcılığı’nda gerçekleşen kabulde konuşan Serdar Denktaş, Maliye Bakanlığı’nın uyuşturucuyla mücadele konusunda tasarruf yapmayacağını vurguladı.

 Bu nedenle Komisyondan taleplerini hazırlayıp Başbakanlıktan geçirerek göndermelerini isteyen Denktaş, “elimizdeki imkanlar içerisinde hiç tasarruf yapmaksızın gerekli desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Komisyonun çalışmalarını yakından takip ettiğini de kaydeden Serdar Denktaş, uyuşturucuyla mücadelede her türlü işbirliğine hazır olduklarını da söyledi.

 

 

 

KARAOKÇU:

Başbakanlık  Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında komisyonun kuruluşu, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hedefler konusunda Başbakan Yardımcısı Denktaş’a bilgi verdi.

Başbakan Yardımcısı Denktaş’a uyuşturucuyla mücadeleye karşı gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini ileten Karaokçu, “Dolayısıyla bu göreve gelmeniz bizi çok memnun etti” dedi.

Şu anda en büyük sıkıntılarından bir tanesinin tedavi rehabilitasyon merkezi olduğunu da ifade eden Karaokçu, “Bu konuda çok hızlı bir girişim yaptığınızı duyduk. Stratejik ve acil eylem planı hazırlamayı da düşünüyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Yakın işbirliği içinde olacağımızdan eminiz” diye konuştu.