''Seni Kraliçem Yapacağım''

Girne’de yaşayan 34 yaşındaki H.D, internet üzerinden faaliyet gösteren ve üyeler arası sohbet sitesi oaln Badoo’da tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor.

H.D. hakkındaki rapor mahkemeye sunulan zanlı, cinsel tecavüz ve vahim zarar suçlarından tutuklandı. Badoo isimli sosyal paylaşım sitesinde görüşüp anlaştığı H.D isimli kızla birden fazla kez ilişkiye girdiği öne sürülen zanlının genç kızın ailesinin şikâyeti üzerine tutuklandığı belirtildi.

Polise başvuran genç kızın annesinin, kızının ilk kez zanlı ile ilişkiye girdiğini, yaşının 15 olduğunu ve şikâyetçi olduğunu söylediği öğrenildi. Şikâyet üzerine tutuklanan ve önceki gün Girne Polis Müdürlüğü’ne götürülen zanlının genç kızın ailesinin saldırısına uğradığı, darp edildiği ve kızın annesi, babası ve diğer iki akrabasının tutuklandığı belirtildi.

“İnternette yaşım 20 dedi…”

Tecavüz suçundan tutuklanan zanlının ise polisteki ifadesinde internet sitesinde tanıştığı H.D’nin kendisini 20 yaşında olduğunu söylediğini, arkadaşlık kurduklarını ve cinsel ilişkide zorlama olmadığını söylediği öğrenildi. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis, zanlının 16 yaşından küçük kız ile cinsel ilişkiye girerek cinsel tecavüz suçu ve vahim zarar suçlarından tutuklandığını kaydetti. İki kez cinsel ilişkiye girmişler…

Polis, 28 Eylül tarihinde genç kızın ailesinin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturmada zanlının iki kez H.D ile cinsel ilişikiye girdiğini tespit ettiklerini belirtti. Polis, ancak meydana gelen cinsel ilişkide zorlama, tehdit bulgularına rastlanmadığını dile getirdi. Zanlının H.D’nin yakınları tarafından saldırıya uğradığını, ikisi bayan ikisi erkek dört kişinin tutuklandığını belirten polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini de belirtti. 5 bin lira teminat ödedi…

Polis, hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Polisin ardından söz alan zanlı avukatı, Badoo isimli siteye 18 yaş altı kişilerin üye olamayacağını, H.D’nin kendisini 20 yaşında gösterdiğini söyledi. Avukatı, zanlının Girne’de 1 Mart 2012 tarihinde 9 yerinden bıçaklanarak öldürülen Elizel Motel’in işletmecisi Abdussamed Durmuş’un yeğeni olduğunu, amcasının katilleri ile aynı yerde olmak istemediğini dile getirdi. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının tutuksuz yargılanmasına ve 5 bin TL nakit temina yatırması, bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile yargılanıncaya kadar serbest kalmasına karar verdi.