Yeşilırmak Doktorsuz

Sosyal Demokrat Parti (SODEP) Geçtiğimiz gün Yeşilırmak köyüne yaptığımız ziyarette bölge halkının birçok sorunu olduğunu ve en büyük sorunlarının ise hasta olan bir kişinin şu anda Yeşilırmakta bakınacağı bir doktorun olmadığı dile getirildi.Yaklaşık bir aydan fazladır Doktorun sağlık ocağına gelmediğini söyleyen vatandaşlar,gerekçe olarak ise arabasının olmadığını o nedenle köye gelemediğini söyledi.

Sağlık Bakanlığının şu anda halka yeterli hizmeti veremediği gözlemleniyor.Şu anki Hükümetin de sağlık sektörü ile ilgili ne projesi ne de alabileceği hiçbir önlem yoktur.

Ülkenin her köşesinde benzer sorunların yaşandığını görüyoruz.Sağlık konusunda sınıfta kalan Hükümet bu tür olaylarda kişileri memnun etmeye çalışırken vatandaşımızı hiç düşünmemektedir.Ülkemizde sağlıksız bir toplum yaratan ve bugüne kadar da hiçbir tedbir alamayanların hala daha bu koltuklarda oturmaya devam etmesi nasıl bir çelişki ortaya koyuyor yetkililer bunun farkına varıyor ancak duymadım görmedim durumuna giriyorlar.

SOSYAL DEMOKRAT PARTİ olarak bizler kesinlikle bu yaratılan durumlara karşı gündem yaratmaya devam edeceğiz. Bizler ülkemizin her köşesinde halka hizmet verecek tüm projeleri hazırlamış durumdadır.Halkımız ülkede artık değişim istemektedir.Halkımız elindeki gücü görerek geleceği için adım atmalıdır.



.....