Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Ali Çıralı başkanlığındaki Kıbrıs Türk Sanayi Odası yetkililerini kabul etti.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı, Bakan Saner’e yeni görevinde başarılar dileyerek, yeni hükümetin öngörülen 2 yılı tamamlaması temennisinde bulundu.

Sanayi Odası olarak siyasi istikrardan yana olduklarını belirten Çıralı, Bakan Saner’in iş yaşamıyla ilgili düşündüğü reformlar için birlikte çalışma arzusunda olduklarını kaydetti.

Çıralı, özel sektör için bazı talepleri olduğunu, bugünkü görüşmede bunları Bakan Saner’e aktaracaklarını sözlerine ekledi.

SANER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner de, Ali Çıralı başkanlığındaki Snayi Odası yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın iş yaşamının düzenlenmesi yönünde önemli çalışmaları olduğunu vurguladı.

Çalışma hayatının kolaylaştırılması, sürdürülebilir rekabet konusunda bakanlığın üzerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Saner, çalışma yaşamının kolaylaştırılması için İçişleri Bakanlığı ile de bazı çalışmaları bulunduğunu anlattı.

Bakan Saner, Sanayi Odası ile sürdürülen diyaloğun artarak devamını temenni etti.