Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sosyal sorumluluk projesi, etkileyici bir performansla yeniden hayat buldu
“Sanat Engel Tanımaz” yine büyüledi

“Ministry of Dance” okulunun yılsonu gösterisinde Kuzey Kıbrıs Turkcell 2’nci Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Yarışması’na katılan başarı eserler sergilendi; dans eğitmeni Ahmet Arık ile Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerinden Özlem Sesli’nin dans gösterisi geceye damgasını vurdu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in en önemli sosyal sorumluluk projelerinden “Sanat Engel Tanımaz”, Ministry of Dance’ın yılsonu gösterisi ile yeniden hayat buldu. 

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu Servet Köse ile 1’inci Sanat Engel Tanımaz’ın Gala Gecesi’nde dans gösterisi yaparak, izleyenleri 
adeta büyüleyen Ministry of Dance kurucu eğitmeni Bilgen Arık yeni bir gösteriye de ilham kaynağı oldu.

Ministry of Dance’ın bir diğer usta dansçısı Ahmet Arık, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerinden Özlem Sesli ile etkileyici bir performansa imza attı.
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde yer alan dans gösterisi dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Fotoğraflarla koreografi

“Ministry of Dance” okulunun organize ettiği yılsonu gösterisinin açılışında, Kuzey Kıbrıs Turkcell 2’nci Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenme hakkı kazanan eserler de yer aldı.
‘Ministry of Dance’ dansçılarının ellerindeki fotoğraflar ile yaptıkları koreografi büyük beğeni topladı.
Bu güzel koreografinin ardından sahneye çıkan Ministry of Dance okulunun kurucularından Ahmet Arık, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği üyelerinden Özlem Sesli ile hafızalara kazınan bir dans gösterisi yaptı.

İlgiyle izlendi

Ministry of Dance Mağusa ve Lefkoşa şubesi dansçıları, yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ardından birbirinden renkli dans ve jimnastik gösterilerini izleyicilerle 
paylaştı.

3-6 yaş miniklerinin dans ve jimnastik gösterilerinin yanı sıra ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, sosyal yetişkin dans grubu öğrencileri ile okulun kurucu eğitmenleri Bilgen 
Arık ve Ahmet Arık’ın gösterileri ilgiyle izlendi.Jimnastik eğitmeni Bilgin Diker yönetimindeki öğrencilerin jimnastik performanslarının yanı sıra okulun bale eğitmeni Tuğçe Doygunel ve yurt dışından gelen misafir eğitmenler Kaan Albayrak, Mustafa Tura, Mehmet Ceyhan, Victoria Karagiannidou ve Eduardo Ndreka’nın performansları da göz doldurdu.

“Ministry of Dance”tan verilen bilgide, çocuklarla gençlerin spora ve dansa kazandırılması için geçen yıl “Yaz Kampı” kapsamında üç ay boyunca yapılan aktivitelerin, Mağusa ve Lefkoşa şubelerinde bu yıl da tekrarlanacağı belirtildi.Yaz kampı kapsamında çocukların jimnastik, yoga, bale, jumping fitness, yaratıcı drama ve dans branşları ile yeteneklerini keşfedebilecekleri ve enerjilerini doğru alanlarda kullanabilecekleri bir alan oluşturulması hedefleniyor.

Okulun aktiviteleri www.facebook.com/StudioModcy üzerinden takip edilebiliyor.