30 Ağustos Zafer Bayramı Salamis Bay Conti Resort Hotel de Kutlandı.



İSMET EZEL - mağusa haber ajansı



Gazimağusa körfezinin incisi Salamis Bay Conti Resort Hotel de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması yaşandı.

TC ve KKTC bayrakları ile donatılan otelin ayrıca girişinde de MK Atatürk ün fotoğrafı ve 30 Ağustos'u anlatan 3 dilde yazı bulundu.



Zengin menülü akşam yemeğinde Atatürk ün sevdiği yemekler de unutulmadı.Orman kebabı,biber dolma,meyhane pilavı,kuru fasulye ,düğün çorbası ve tabii ki RAKI bunlar arasında yer aldı.

Yemekten sonra ise havuz yanında kutlama vardı.Otel mdr.asistanı Savaş Topcu tarafından organize edilen kutlama töreninde mdr ler ahcılar şefler ve çalışanlar ellerinde TC ve KKTC bayrakları meşaleler konfetiler tencere tavalar ve büyük boy bayraklarla süslü pasta taşıyarak mutfaktan sahneye doğrı Grup Oldies in çaldığı 10 yıl marşı eşliğinde geldiler.



Bu arada ellerinde TC ve KKTC bayrakları olan otel müsterileri de bunları salladılar ve olayı filme - fotoğrafa taşıdılar.

Bir müddet sahnede kalan kutlama ekibi konfeti ve havaii fişek eşliğinde mdrler tarafından pastanın kesimi gerçekleştirdi.



Pasta izleyenlere dağıtılırken sahnede olan Grup Oldies çalıp söyledikleri müziklerle katılımcılara neşeli bir 30 Ağustos kutlaması gerçekleştirdi.