GÜLLE AKÇİÇEK HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle’nin, hastane ve sağlık kurumlarına yönelik bayram ziyaretleri devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Gülle, bugün Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ni ziyaret ederek,  hastane doktorları, sağlık görevlileri ve hastaların bayramını kutladı.

Bakan Gülle ziyarette yaptığı konuşmada, bayram dönemlerinin hoşgörü, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirterek, bayram öncesi gerçekleştirdikleri ziyaretlerle sağlık çalışanları, doktorlar ve hastaların bayramını kutladıklarını ifade etti.

Sağlık hizmetlerinin; din, dil, ırk farkı gözetilmeden hoşgörü, yardımlaşma ve kardeşlik temelinde yapılan hizmetler olduğuna da dikkat çeken Gülle, büyük özveriyle bu kutsal görevi sürdüren sağlık çalışanlarının, tedavi gören hastaların ve tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Hastalara kırmızı karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, vatandaşlara, sağlıklı yaşamaları, bilinçli beslenmeleri, hareketli bir yaşam sürerek olabildiğince sağlıklı bir hayat sürmeleri ve bunu bir prensip olarak hayata geçirmeleri çağrısında bulundu.