İSKELE’NİN HUZUR VE REFAHI EMİN ELLERDE
BAŞKAN SADIKOĞLU, İSKELE POLİS MÜDÜRÜ(V)BEŞERLER’İ ZİYARET ETTİ
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Polis Müdürlüğü’ne gitti, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen nakiller sonrası İskele Polis Müdür Vekili olan Ahmet Beşerler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sadıkoğlu’nu makamında kabul eden Ahmet Beşerler, nazik davranışından ötürü Sadıkoğlu’na teşekkür etti.
SADIKOĞLU: “REFAH VE HUZUR POLİS TEŞKİLATIMIZCA SAĞLANIYOR”
İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler’e yeni görevinde başarılar dileyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ‘İskele bizim için en büyük değer’ diyerek polis teşkilatıyla geçmişten günümüze iyi ilişkiler içerisinde olduklarını vurguladı. Halkın refahı ve huzuruna ayrıca önem verdiklerini söyleyen İskele Belediye Başkanı, bu refah ve huzurun da polis teşkilatınca sağlandığına dikkat çekti. Bir yerde İskele ismi geçiyorsa her şeyin en iyisi yapılmalı diyen Başkan Sadıkoğlu, bunun için de her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.
BEŞERLER: “SORUNLARI DİYALOG YOLUYLA ÇÖZECEĞİZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ziyaretinden ötürü teşekkür ederek konuşmasına başlayan İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler ise işbirliği içerisinde olmanın önemine işaret etti, sorunları karşılıklı diyalog yoluyla çözme yolunda ilerleyeceklerini söyledi.