Retro Bar Açıldı

(MHA)
Gazimağusa Kaleiçi’nde eskiden müzik market olarak işletilen ancak günümüz teknolojisi nedeni ile eskisi gibi iş yapamayan Detay Müzik, dışarıdan aldığı fikirlerle işletmesinin bir bölümünü Retro Cafe’yi açmak için dekore etti. İmece usulü ile açılan Retro Cafe, Mağusa’ya yeni bir eğlence yeri kazandırarak kaleiçi’nin tekrardan canlanmasına katkı sağlıyor.

Sosyal medya üzerinden bir grup oluşturularak bu konu hakkında bilgilendirilen yakın çevre, severek yardım edeceklerini söylemesi ile Retro Cafe’nin açılması için kesin karar alındI ve hayata geçirilmeye başlandı.

Yardım sever birçok insanın yanı sıra kurum ve kuruluşlar ile dayanışma ağı kurularak açılan Retro Cafe, 70’li yılların konseptine göre dekore edilerek farklı bir ortam yaratıldı.

Kıbrıs kültüründen de uzak kalmayan Retro Cafe Summada, limonata, sulu muhallebi, hellim böreği, nor böreği,pide arası hellim gibi yiyecek ve içeceklere de menüsünde yer veriyor.

Büyük bir emekle açılan Retro Cafe hem akustik müzik programları hemde konsepti ile Mağusada dikkatleri çekmeyi başardı.