Tecavüze Uğrayan Kadın Tuzağa Düşürüldü.
Zanlı 2 İlkay Tosun (Ünal)  (K) tecavüze uğrayan kızın yakın ve güvendiği bir arkadaşı, olay gecesi telefonda ismini vermek istemediğimiz tecavüze uğrayan kızı telefonda arayarak  erkek arkadaşı KKTC Vatandaşı tecavüz zanlısı Hasan işlek (tecavüz zanlısı) ile kavga ettiğini,  canının sıkkın olduğunu, biraz dertleşmek istediğini söyleyip  Girne Boğaz piknik alanına gidip bişeyler içmeyi teklif ediyor.

İddialara göre  geç vakit olduğundan dolayı tecavüze uğrayan kız nişanlısına bu durumu aktarıp  izin istiyor, nişanlısının da tanıdığı olan İlkay Tosun (Ünal) ile buluşması için izin veriyor.

Boğaz Piknik  Alanında Planları İstediği Gibi  Çalışmaya Başlıyor.
İlkay Tosun ve talihsiz  kız, Girne Boğaz piknik alanında bir süre içtikten  sonra edinilen bilgilere ve iddialara göre içkisine bilinmeyen bir madde atıldığını ve baygınlık geçirdiğini, yarı baygın vaziyette olduğunu, bir süre sonra kendine gelir gibi olduğu esnada da  Tecavüz zanlısı  Hasan işlek’i   üzerinde,  göğüslerine dokunmaya başladığı anda  farkettiğini, tam ne olduğunu anlayamadan  ”ne yapıyorsun? ” diyerek tepki verdiğini ve karşılık olarak  Tecavüz zanlısı Hasan işlek’in  ”Kalbin hızlı atıyordu onu anlamaya çalışıyordum”  cevabını alır. Sonrasında  talihsiz  kız ne olduğunu anlamadan kendisine iyi olmadığını ifade eden arkadaşı İlkay ünal  (K) ‘Eve gidelim” der ve  yola koyulurlar.

Yaşanan İğrenç Olay Tam da İlkay Ünal’ın Evinde Gerçekleşir 
Tecavüze uğrayan kız ve tecavüze yardm eden zanlı  İlkay Ünal iddialara göre eve geldikten bir süre sonra İlkay’ın ilişkisi olduğu tecavüz zanlısı Hasan işlek de eve gelir.

Kanepeye uzanan  talihsiz kadın yarı baygın halde uykuya dalacakken pantolonunu çıkarmaya çalışan İlkay Ünal’ı farkeder yarı baygın halde ”Napıyorsun” sorusuna ”Çok sıcak diye pantolonunu çıkarmaya çalışıyorum”  cevabını alır. Sonrasında  ilacın da tesiri ile uykuya dalar.

Bir Anda Bacak Aramda Hasan İşlek’i Gördüm
Talihsiz kadın olayın farkına vardığında artık çok geçti ve yarı baygın bir vaziyette olduğundan karşı koyamadığı için tecavüze uğrar. 

İddialara göre sonrasında tekrar uykuya daldığında ikinci kez de aynı durumla karşılaştığını anlar fakat ilacın da tesiri ile  yerinden kalkamaz.

Hasan İşlek ve İlkay Ünal Tosun'un aynı şekilde başka kişilere de yaptıklarını ve şantajla para temin ettikleri söyleniyor.

Kaynak: Kıbrıs Gerçek