HEPİMİZ TAHİRİZ

Kıbrıs Manşet Özel Haber


Pegasus hava yollarının Lefkoşa'nın simgesi ve Lefkoşalıların çok sevdiği bir sima olan Tahir Yüksel'e karşı takındığı tavıra tepkiler çığ gibi büyüyor. Pegasus hava yolları Kaptan ve hostesleri tarafından uçağa polis çağrılmak suretiyle uçaktan atılmak istenen zihinsel engelli Tahir Yüksel'e annesi ve uçakta bulunan yolcular tarafından sahip çıkılmasından sonra sosyal medyada duyulan bu olayı gazetemiz Kıbrıs Manşet gündeme taşımıştı. Kıbrıs Manşetin yaptığı haber dün gece saat 23:00 sıralarında olmasına rağmen bugün sabaha kadar 150,000 civarı okunma 5000'e yakın da paylaşım yapılarak bu kadar kısa sürede bir rekor kırdı. Bu paylaşımlar ve yapılan yorumlar Kıbrıslı Türklerin Tahir'e sahip çıkarak Pegasus Hava Yollarına duyulan öfkenin bir yansımasıydı.

SAKIP SABANCI YAŞASAYDI BU OLMAZDI  

Tahir Yüksel'e yapılan bu davranış karşısında sosyal medyada tepkilerini gösteren vatandaşlardan bir tanesi Sakıp Sabancı'nın da bir engellibabası olmasından dolayı hayatı boyunca engelli kişilere karşı oldukça hassas davrandığını ve herzaman için engellilere yönelik yardım faaliyetlerinde başı çeken bir kişi olduğunu belirttiler. Aynı kişiler Sakıp Sabancı yaşasaydı bunu yapan kişilerin asla cezasız kalmayacağını da yorumlarında belirttiler.

TAHİR'İ KARŞILAMAK İÇİN ORGANİZASYON YAPILIYOR

Facebookta örgütlenmeye başlayan Salih Hafız ve bir grup arkadaşı, Tahir'in ailesinden de olur alarak Tahir'in KKTC'ye geleceği 26 Ağustos  Cuma akşamı saat  20:45'te Ercan Havaalanında Tahir'i karşılama organizasyonu düzenliyorlar. Organizeye katılmak isteyenler aşağıdaki linkten gerekli bilgilere ulaşabilirler :  https://www.facebook.com/events/1315186498499364/

KARŞILAMAYA VE TAHİR'E DESTEK İÇİN PAYLAŞMAYI UNUTMAYINIZ  

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Tahir Yüksel'e Pegasus Hava Yolları tarafından yapılan insanlık dışı davranışa sosyal medyada çığ gibi tepki yağdı. İşte bunlardan bazıları :









TEPKİLERİN DEVAMINI GÖRMEK İÇİN İLGİLİ FOTO GALERİSİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ : http://www.kibrismanset.com/kibris-turku-tahir-icin-pegasusu-protesto-ediyor-resimleri,892.html