GAÜ REKTÖRÜ PROF.DR. KUTSAL ÖZTÜRK; “HOŞGELDİNİZ, ÇOK SEVDİĞİM ÖĞRENCİLERİM”

Girne Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk, LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından bir yazılı açıklama ile; 2017-2018 Akademik Yılı itibarıyla GAÜ’de üniversite yaşamlarına başlayacak yeni öğrencilerini kutladı.

GAÜ’de öğrenim hayatına yeni başlayan öğrencilere yönelik kaleme alınan yazılı açıklama şöyle; “Çok sevdiğim öğrencilerim, Girne Amerikan Üniversitesi ‘Büyük Ailemiz’e hoşgeldiniz. Çok kültürlülüğü ile bilinen, çeşitli imkanlar ile donatılmış kampüsümüzde, nitelikli akademik ve idari kadromuz ile mutluluk ve başarıya doğru olan yolculuğumuzda, hep beraber yürüyecek olmaktan gurur duymaktayız. Bir Dünya Üniversitesi olan, Girne Amerikan Üniversitemizi tercihinizden dolayı sizi yürekten kutlarım. Bu vesile ile, öğrenimlerini sürdüren tüm öğrencilerime de esenlikler diliyor, başarılarının devamlı olmasını diliyorum.”

“BÜYÜK AİLEMİZ’İN BULUŞMA YERİ; GİRNE MERKEZ KAMPÜSÜ’MÜZDÜR”

Prof. Dr. Öztürk, mesajının son kısmında ise; 3 Kıta ve 7 ülkeye yayılmış uluslararası kampüsleri ile bir ‘Dünya Üniversitesi’ olan GAÜ’nün, marka merkezi olarak da akredite edilen ‘Girne Merkez Kampüsü’nün, aynı zamanda, “Girne Amerikan Üniversitesi Büyük Ailesi”nin buluşma yeri olduğunu vurgulayarak; “Bilgi ile donatılmış, yenilikçi ve farklılıklara önem veren, etik değerlerin yanında, çevreye de sahip çıkan insanlar ile dolu bir geleceği inşa etmek üzere, bu kampüse hoşgeldiniz. Uluslararası çok sayıda işbirliği, ve yine akademik akreditasyonlarının uluslararası eşgüdümündeki, tüm fakülte ve yüksekokulları ile; ‘Girne Amerikan Üniversitemiz’ hayallerinizin gerçekleşmesinde, ebediyen siz ile beraber yürüyüp, birlikte olacaktır.” ifadelerine yer verdi.