Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, görev süresi boyunca yeni projelerle halka hizmete devam edeceğini belirtti ve kendisine destek veren, vermeyen herkese teşekkür etti.

BRT’nin haberine göre Mahmut Özçınar, yeniden seçilmesinin kesinleşmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında halka teşekkür etti. Özçınar, konuşmasının ardından halka seslendi ve halkla kucaklaşarak sevincini paylaştı. Toplantıda UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst de açıklamalarda bulundu.

Özçınar’ın konuşmasının ardından UBP Güzelyurt İlçe Binası önünde toplanan partililer, Özçınar’ın zaferini kutladı ve araçlarla konvoy oluşturdu.

DÜRÜST

Kemal Dürüst, Özçınar’dan önce yaptığı konuşmada, 1998’den beri Güzelyurt Belediye Başkanlığı yapan Özçınar’ a halkın yeniden görev vermesinin UBP için bir onur olduğunu kaydederek, destek veren herkese teşekkür etti. 
  
ÖZÇINAR

Mahmut Özçınar ise görev süresi boyunca yeni projelerle halka hizmete devam edeceğini belirtti.

Elde ettiği deneyim ve birikimle kente ekonomik ve sosyal gelişme sağlayacak yeni projelere imza atacağını vurgulayan Özçınar, insana hizmet etmek anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.
  
Yapacak daha çok işi bulunduğunu belirten Özçınar, kendisine destek veren ve vermeyen herkese teşekkür etti.