Ercan Havalimanı çevresindeki yol kenarları ve boş arazilerin tamamı park yeri oldu. Sürekli dile getirilen bu sorun hiçbir yetkilinin umurunda bile değil

Ercan hava limanına girerken, çemberin sağına veya soluna döndüğünüz zaman yol kenarları boyunca uzun kuyruklar halinde park eden araçları görmeniz artık olağan bir görüntü haline geldi. Ercan Havalimanı park yerine para vermek istemeyen ve park yeri fiyatının yüksek olduğundan şikayetçi olan vatandaşlar çareyi araçlarını havalimanı dışına park etmekte buldu.

Park yeri sahipleri kızıyor
Gelişi güzel yapılan bu parklar ülkeye gelen turiste ilk izlenim için hoş olmayan manzaralar oluştururken, dışarıya, yol kenarlarına ve boş araziye park eden araç o bölgede bulunan park yeri sahiplerini de kızdırıyor.

Belediye başkanına tepki büyüyor
Bu sorun çok uzun zamandır sürerken Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’a da tepki büyüyor. Bu soruna çare bulmadığı ve araçlara müdahale etmediği için eleştirilen Işısal’dan bu konuda bir adım bekleniyor. Vatandaşlar bu şekilde araç park etmenin istenmeyen kazalara da sebep olabileceğinin altını çizerek “Önlem için illa ki birisi mi ölmeli” şeklinde konuştular.

Yeni Bakış