Milli Reasürans’tan KAÜ’ye Ziyaret

3 Mayıs Salı Günü Girne Rocks Otelde Milli Reasürans Semineri  gerçekleşti.Seminere Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Aylin Kocatürk Meyircan Ve Hayat İşleri Sorumlusu Neyir Can da katılım gösterdi.

KAÜ’ye Ziyaret

KKTC’de her yıl düzenlemesi yapılan Milli Reasürans Semineri’ne bu yıl da katılım oldukça fazlaydı.

Seminer katılımcılarından Kıbrıs İşlerinden Sorumlu Aylin Kocatürk Meyircan Ve Hayat İşleri Sorumlusu Neyir Can seminer sonrası Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ni (KAÜ) ziyarete geldiler.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin kuruluşunu Ve Osmanlı Kütüphanesi’nin açıldığını duyan ve görme talebinde bulunan Kocatürk ve Can Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ni(KAÜ) gezdiler, KAÜ Osmanlı Kütüphanes’ni ziyaret edip tarihi bilgi edindiler.

Gerçekleşen gezinin ardından Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Asuman Türkel ve KAÜ Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Oya Ertuğruloğlu tarafında Rektörlükte  Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin(KAÜ) KKTC’de bir ilk olan disiplinlerarası eğitim sistemi  hakkında bilgiler alan KAÜ eğitim sistemini çok beğenen katılımcılar her sene KKTC’de gerçekleşen Milli Reasürans Semineri üzerine KAÜ yetkilileri ile görüşmelerini tamamlayıp okuldan ayrıldılar.