ARABACIOĞLU TELSİM İLE İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLECEĞİNİ AÇIKLADI

 Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, KKTC Telsim ile bakanlık arasında her yıl yapılan etkinliklerin bu yıl da yapılacağını ve ilişkilerin geliştirileceğini açıkladı.

Arabacıoğlu, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul etti.

Bakanlık Basın Bürosuna göre, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, Telsim yetkilileri ile iki kurum arasında ilişkilerin daha da geliştirilmesi konusunda görüş birliğine vardıklarını açıkladı.

KKTC Telsim’in Liselerarası Müzik Yarışması, Dr. Fazıl Küçük ve Atatürk konulu kompozisyon yarışmaları ile güvenli internet kullanımı seminerleri düzenlediğini anımsatan Bakan Arabacığlu, yarışma ve seminerlerin bu yıl da Telsim sponsorluğunda devam edeceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Arabacıoğlu, katkılarından dolayı Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’a teşekkür etti.

KARAS

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da, Telsim olarak en çok çalıştıkları bakanlıkların başında Milli Eğitim Bakanlığı’nın geldiğini belirterek, “Çocuklar için her türlü desteği, bakanlığımız ve bakanlık çalışanlarıyla birlikte daha ileriye taşıyacağız. Onların geleceğini daha iyi yapabilmek için çalışmalara her türlü desteğimiz sürecek” dedi.

Karas, Bakan Arabacıoğlu’na görevinde başarılar diledi.