Meclis Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi’nin (Kıbrıs TİAK) bugün yapılacak genel kuruluna katılmak üzere adaya gelen konukları kabul etti.  Heyete Kıbrıs TİAK Başkanı İlker Züğürt de eşlik etti.

Kabulde konuşan Meclis Başkanı Sibel Siber, yapılan işbirliklerin önemini vurgulayarak, ne kadar çok temas ve ziyaret olursa işbirliklerinin de o kadar iyi olacağını söyledi.
Ülkenin yatırıma açık olduğunu belirten Siber, konukların KKTC’de bulunmaları ve yaptıkları temasların anlamlı olduğunu da sözlerine ekledi.
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Başkanı ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcısı Mustafa Özkara da konuşmasında, Kıbrıs TİAK’ın Genel Kurulu’na katılmak üzere KKTC’ye gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Meclis Başkanı Siber’in kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti.
Kıbrıs Türk İşadamları Konseyi’nin 3. Genel Kurulu bu akşam saat 19.30’da Kıbrıs Türk Ticaret Odası toplantı salonunda yapılacak.