İŞ KADINLARI DERNEĞİ VE TELSİM’İN DÜZENLEDİĞİ “YILIN KADIN GİRİŞİMCİLERİ ÖDÜL TÖRENİ” 6 KASIM’DA

MECLİS BAŞKANI SİBER ÖDÜL TÖRENİNE DAVET EDİLDİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, kadınların yaşamın her alanında olması, başarısını göstermesi, bunun için de yüreklendirilmesi ve gerekli imkanların yaratılması gerektiğini söyledi.

İş Kadınları Derneği’nin Telsim’in desteğiyle düzenlediği 2014 Yılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni, 6 Kasım Perşembe günü yapılıyor. Etkinlikte, altı farklı kategoride altı kadına ödül verilecek.

Dernek Başkanı Semra Erel, Asbaşkan Süha Vekil ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, bugün saat 11.00’de Meclis Başkanı Siber’i ziyaret ederek, Lefkoşa Bedesten’de yer alacak ödül törenine davet etti.

EREL: “ÖDÜLLER GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ETMEK İÇİN…”

Görüşmede konuşan İş Kadınları Derneği Başkanı Erel, Teslim’le bu yıl 4’üncüsünü düzenleyecekleri Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni’ne Meclis Başkanı Siber’i davet etmek için geldiklerini belirterek, “Ülke ekonomisine katkıda bulunan kadınlarımızı ödüllendirmek, girişimciliği teşvik etmek için bu ödülleri veriyoruz. Sizlerin varlığının onlara güç katacağına inanıyoruz” dedi.

SİBER: “KADIN YAŞAMIN HER ALANINDA OLMALI”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Siber ise, İş Kadınları Derneği’nin başarılı çalışmaları ve kadınları iş yaşamında motive eden bu tür ödüllendirmelerle göz doldurduğunu söyledi.

Siber, “Kadın, yaşamın her alanında olmalı, başarısını göstermeli ve bunun için de motive edilmeli, yüreklendirilmeli, imkanlar yaratılmalı” dedi.

Derneği kutlayan Meclis Başkanı Siber, ödül törenine memnuniyetle katılmak ve başarılı girişimcileri yakından görüp kutlamak istediğini ifade etti.