Kumyalılı Maria, ölümden döndü

Yoldan çıkan otomobil, köprü korkuluklarına çarptı, düştüğü su kanalında metrelerce sürüklendikten sonra tarla içerisinde durabildi. Kumyalılı 75 yaşındaki Elizabeth Maria’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği NG 934 plakalı aracı, köprü korkuluklarına çarptıktan sonra su kanalına düştü ve metrelerce sürüklendikten sonra tarla içerisinde durabildi. Aracın takla atmaması, Maria’nın hayatını kurtardı.


Gazimağusa­Karpaz anayolu üzerindeki Pamuklu kavşağı yakınlarında dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Kumyalılı 75 yaşındaki Elizabeth Maria isimli kadın ölümden döndü.

Kaza, saat 13.45 sıralarında, Gazimağusa’dan Karpaz istikametine doğru seyreden Elizabeth Maria’nın yönetimindeki NG 934 plakalı aracın direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana geldi.

Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, yol üzerindeki köprü korkuluklarına çarptıktan sonra su kanalına düştü ve metrelerce sürüklendi.

Daha sonra tarlaya savrularak durabilen otomobilde maddi hasar oluşurken, Elizabeth Maria kazayı yara almadan atlattı. Kazayı görenler, aracın takla atmamasının büyük şans olduğunu, aksi halde Elizabeth Maria’nın hayatını kaybedebileceğini belirtti.



Kıbrıs