Küçük Kaymaklı'da köpeklerini döven kişiye tepki


 Kıbrıs Manşet'in sosyal medyada paylaştığı Küçük Kaymaklı - Lefkoşa'da, demir ile köpekleri döven kişi videosu çok etkili oldu. 
Video içerisindeki konuşmalar adeta kan donduruyor. Lefkoşa'nın göbeğinde evinde beslediği köpeklere yıllardır kötü davrandığı ve sürekli döverek köpeklerine eziyet ettiği söyleniyor. 


Video içerisinde kayıt yapan kişi ile köpeklerini döven kişi arasındaki konuşmalarda kendi köpeklerim değil mi istediğim gibi döverim şeklinde konuşması hayvanseverleri çileden çıkardı. Video kaydında köpeklerini döven kişinin komşuları ile de sürekli sorunlar yaşadığı söyleniyor.

Komşuları bu kişinin köpeklerini döverken köpeklerin çıkardıkları ağlama seslerinden çok rahatsız olduklarını ve defalarca bu kişiyi uyardıklarını ancak bu kişinin psikolojik sorunları olduğunu ve kendilerine de ağır sözler söylediğini belirttiler.

Kıbrıs Manşet olarak yapmış olduğumuz araştırma sonucunda Küçük Kaymaklı'da demir ile köpeklerini döven kişinin 6-7 adet köpeği bulunuyor. Köpeklerinin saf kan köpekler olduğu, bu köpekleri ticaret amaçlı besleyip ürettiği ve yavrularını saarak gelir elde ettiği aldığımız duyumlar arasında.