Küçük çocuğu yılan ısırdı


Bahçedeki yılanla oyun oynamaya çalışan 4 yaşındaki Ömer Barış Yıldız, hastanelik oldu. Oyun oynamak için çıktığı evlerinin bahçesinde, Akdeniz engereği ile karşılaşan 4 yaşındaki Ömer Barış Yıldız, yılanın üzerine basarak oyun oynamaya kalkınca hastanelik oldu. Yılanın ayak topuğundan ısırdığı küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Kumyalı’da önceki gün evlerinin bahçesinde karşılaştığı yılanla oyun oynamaya kalkan 4 yaşındaki Ömer Barış Yıldız isimli çocuk, hastanelik oldu.

Akşamüstü hava serinledikten sonra, ailesi tarafından evlerinin bahçesinde oyun oynaması için bırakılan küçük çocuk, halk arasında ‘boz yılan’ olarak bilinen Akdeniz engereği ile karşılaştı.

Yerde sürünerek hareket eden şeyin ne olduğunu anlayamayan ve oyun oynamak isteyen küçük çocuk, yılanın üzerine basmaya çalışırken ayak topuğunda duyduğu acıyla neye uğradığını şaşırdı.

Küçük çocuğun çığlıkları üzerine dışarıya koşan aile fertleri yılanı görünce durumu anladı ve Ömer’i hemen Mehmetçik Sağlık Ocağı’na götürdü.

Burada ilk tedavisi yapılan küçük çocuk daha sonra Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve müşahede altına alındı.

Ömer Barış Yıldız’ın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Kıbrıs