Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Yardımlaşma ve Teminat Kooperatifi (KTEZO KOOP) 2. Olağan Genel Kurulu, geçtiğimiz gün KTEZO toplantı salonunda yapıldı.

Odadan verilen bilgiye göre, Yardımlaşma ve Teminat Kooperatifi üyelerinin katıldığı genel kurulda, Divan Başkanlığı görevi Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Baş Müfettişi Berrin Denizer tarafından yerine getirilirken, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği baş müfettişlerinden Salih Miralay ve Hediye Soyer de genel kurulda hazır bulundu.

Genel kurulda, KTEZO KOOP’un kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyete başladığı 2012 yılının başı ile 2014 yılı sonuna kadarki üç yıllık dönemin hesapları genel kurulun bilgisine getirilerek aklandı.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Hesapların genel kurul tarafından aklanmasının ardından KTEZO KOOP’un yedi kişilik yönetim kurulu belirlendi. Yönetim kurulunda görev alanların isimleri ve görev dağılımı şöyle:

“KTEZO KOOP Başkanı Hürrem Tulga, As Başkan Ziya Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Güçlüsoy, Ali Aygün, Ali Asker Koç, Metin Oral ve Nilgün Özçil.”