Korkunç Kaza! 

Dün sabah saat 02.25’te meydana gelen..
Başken Lefkoşa’da dün sabah saatlerinde, aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında büyük bir şans eseri herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.
Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Tofaş trafik ışıkları yakınlarında gerçekleşen kazada çarpışan FB 186 ve MP 346 plakalı araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Kazada ayrıca MP 346 plakalı aracın çarptığı trafik ışığının direği de yerinden söküldü.
Elde edilen bilgilere göre kaza şu şekilde gelişti, 23 yaşındaki Furkan Höbrek isimli sürücü yönetimindeki FB 186 plakalı araç ile aşırı sürat ve dikkatsiz bir şekilde yolun solundan sağ şeride geçti bu esnada aynı yol üzerinde seyreden, Fahri Yırtıcı yönetimindeki MP 346 plakalı aracın sol ön kısmına çarptı. Şiddetli çarpma sonucu, yolun sağına savrulan Fahri Yırtıcı yönetimindeki araç, savrulmanın etkisiyle, orta refüj içerisindeki trafik lambalarını ezip geçti. Kaza sonucunda herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, her iki araçta ve kaza bölgesinde büyük maddi hasarlar oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog