KKTC’ye Gelip İsimleri Açıklayacağım

KKTC Piyangolar İdaresinde yaşandığı öne sürülen vurgun olayı giderek daha büyük boyutlara taşınıyor..
Spor Dairesi hesapları Sayıştay ve Başbakanlık Denetleme Kurulu tarafından inceleme altına alınan iki farklı soruşturma sonrasında rakamların tahmin edilenin de çok üzerinde olduğu öne sürülüyor.

460 BİN EURO NE OLDU?
Piyangolar idaresinde birçok hesapların mercek altına alındığı öğrenilirken, öncelikle Bir Bet ofisin ihmal veya bilerek yapılan hata sonrasında el konulmayan ve Bet Ofis sahipleri tarafından teminat olarak yatırıldıktan sonra alınan 460 bin Euro ile ilgili soruşturmanın hangi boyutta olduğu merak ediliyor.

UÇAK BİLETİNİ KURUMDA ÇALIŞAN BAZI KİŞİLER Mİ KESTİ?
Bunun yanı sıra, Hüseyin Sporcuoğlu’nun ülkeden kaçması için uçak biletinin kurumda çalışan bazı kişiler tarafından kesildiği ve biletin bedelinin de bu kişiler tarafından ödendiği öne sürülüyor.

HATAM VAR VE GELİP CEZAMI ÇEKECEĞİM
Bazı hesaplarda ihmali olduğu öne sürülen ve bu nedenle Ada dışına kaçan Hüseyin Sporcuoğlu, AS TV’de yayınlanan Gün Sonu programında yaptığı açıklamada, bu olay eskilere dayanır. 2.5 yıl öncesine kadar dayanan bu olaylarda benim de hatam var. Ben KKTC’ye geleceğim ve cezam ne ise onu çekeceğim dedi.

DİĞER İSİMLERİ DE AÇIKLAYACAĞIM
Hüseyin Sporcuoğlu açıklamasına devamla, Polise yapılan ihbar 150 bin Türk Lirası civarındadır. Ancak şimdi yapılan açıklamalarda trilyondan bahsediliyor. O zaman benim dışımda bu işe karışanlarda var. Rakamlar belli olsun. Ben diğer isimleri de bir bir açıklayacağım. Ancak şimdi bunları açıklamam. Ada’ya gelince ve rakamlar belli olunca tüm bu isimleri ve kimlerin neler yaptığını da söyleyeceğim ifadesinde bulundu.