Üniversiteli Öğrenciler Fuhuş Batağında!


Kıbrıs Manşet

KKTC’de, internet siteleriyle ve sosyal medya aracılığı ile birçoğunun öğrenci olduğu iddia edilen bayanlar KKTC'de escortluk yapıyor. Ülkemizde “Gizli fuhuş sektörü” her geçen gün boyut değiştirerek büyüyor... Arka sokaklarda, bazı pansiyon ve kafelerde, genelev gibi çalışan yurtlarda, internet üzerinden yapılan pazarlıklar sonucu buluşulan evlerde fuhuş yapıldığı, sokakların hastalık saçtığı belirtiliyor. 

 

Genelde 3. Dünya ülkelerinden gelerek ülkemizde eğitim gören öğrenciler otostop yöntemini kullanarak fuhuş yapıyor. Fuhuştan elde edilen para ile de okul masrafları ve kişisel harcamalarını karşılıyorlar.


 

Öğrenci bayanlar veya diğer bayanlar tarafından diğer bir başvurulan fuhuş yöntemi ise internet ortamında sosyal medya aracılığı üzerinden yapılan fuhuş. İnternet ortamında belirli bir kişinin telefon numarası verilerek fuhuş pazarlığı yapılıyor ve fiyatta anlaşma sağlanması durumunda görüşme gerçekleşiyor. KKTC genelinde fuhuş yaptırılan öğrenci kızlar için her bölgede ev kiralandığı belirtiliyor.



Üniversite öğrencilerini hedef alan fuhuş çetelerinin zaman zaman sosyal medya aracılığı ile üniversite öğrencisi bayanlar para kazanmak istermisiniz diyerek üniversite öğrencisi bayanlara yüksek maaş teklifleri yaptığı iş ilanlarına rastlamak ta mümkün.