92 yaşındaki yaşlı kadının kemiklerini, eklemlerini, belleğini, görme ve işitme yeteneğini %80 geliştiren mucizevi bir tarif bu… Bir düşünün 92 yaşta işe yarayan, sizi tamamen yeniler… 

92 Yaşındaki Yaşlı Kadının Kemiklerini, Eklemlerini, Belleğini, Görme Kabiliyetinini, Ve İşitme Yeteneğini Bu Doğal Tarifle % 80 Geliştirmiş.

Yıllar içinde, sağlığımız her zamankinden daha hassas hale gelir. Özellikle her günün sonunda, bazı ağrılar veya rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Vücudumuzun etkili bir şekilde, eskisi gibi hızlı bir şekilde kendini yenileyemez. Görme kalitemiz düşer. Bu kür tüm bu hastalıklara çözüm olacak bir kürdür.

Yaşlılığın etkilerini kaldırmanın çeşitli yolları vardır. Aklımızı zinde tutmak için bulmaca çözme gibi zihinsel aktiviteler yapmalıyız. Yani sadece bu besin kürüyle yaşlılığın etkisini geçiremezsiniz. Zihnimizi de çalıştırmamız gerekir.

Bu karışım tamamen doğal ve beynimiz için gerekli tüm besinleri sağlayacak . Öte yandan, bizim görme kalitemizi de düzeltecek.

MALZEMELER :

Bal 3 Yemek Kaşığı

Kara Turp ( Bayır  Turbu ) 125 Gram

Taze Zencefil Kökü 2 cm

Toz Tarçın 2 Yemek Kaşığı

Limon 4 Adet

YAPILIŞI :

Zencefili yıkayın ve dezenfekte edin. Turbu yıkayın ve kabuğunu soyun.İkisini beraber blendırda hamur kıvamına gelene kadar karıştırın 4 Limonun suyunu çıkarın. Limon suyunu blendırdaki karışıma ilave edin. 2 dakika daha karıştırın Son olarak tarçın ve balı katın ve blendırda karıştırın

KULLANILIŞI :

Günde 2 defa bir yemek kaşığı alınır. Öğle ve Akşam yemeğinden önce. İsterseniz direk kaşık ile alabileceğiniz gibi, bir bardak suyun içinde eritip de içebilirsiniz. 3 hafta boyunca devam edin.

Kara turp içerdiği bileşen ve maddeleri sayesinde kanserli hücrelere karşı oldukça etkili bir antioksidandır. Bal ile birleştiğinde etkisi kat ve kat artıyor.

Zencefil, hem modern hem geleneksel tıpta sıkça kullanılan, dünya üzerinde bilinen en sağlıklı bitkilerden biri. Yapısında zingiberoli sineol sitrali, fellanfron, uçucu yağlar ve nişasta bulunur. Yapısındaki uçucu yağlar sebebiyle de yüksek vitamin ve besin kaynağıdır.

Tarçın ve Limon metabolizmayı hızlandırır, hızlı yağ yakmaya yardımcı olur. Tarçın bugüne kadar birçok araştırmaya tabi tutulmuş ve birçok etkisi ile insan sağlığa destek verdiği öğrenilmiştir.

Tarçının içindeki vitaminler sayesinde hafıza güçlendirici özelliği bulunan tarçın özellikle çocuk yaşta dikkat sorunu yaşayan veya unutkanlık yaşayanlarda kullanımı önemlidir.

Bu sebzelerden yapılan kür vücudunuzda doping etkisi yapacak. İyileşmeniz bütün halinde gerçekleşecek. Burda kullanılan bütün maddeler tıp dünyasında kullanılmaktadır.

Öte yandan, bizim görüş kalitemiz ve işitmemiz, vitamin ve mineraller açısından zengin olmasının sayesinde geliştirir. Buna ek olarak, her ikisi de tarçın ve limon yardım metabolizmayı hızlandırır. Yağ yaktırır.

Bu karışım aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendireceği için kışı çok daha sağlıklı ve güçlü geçirmenizi sağlayacaktır. Fakat içindeki malzemelerden herhangi birisine hassasiyetiniz varsa, kullanamadan önce mutlaka doktorunuza danışın.

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…