KAÜ, GELECEĞİN ÜNİVERSİTE ADAYI ÖĞRENCİLERİ İLE EĞİTİM FUARI'NDA BİR ARADA

KKTC Liselerinde sürdürmüş olduğu tanıtımlarına devam eden Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), disiplinlerarası eğitim sistemini de tanıtmayı sürdürüyor. Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen eğitim fuarı, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin yanısıra diğer üniversitelerin de katılımı ile 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşti.

her üniversitenin bünyesinde bulunan kulp çalışmaları sanatsal etkinlikleriyle başladı.Kulüp etkinlikleri ardından fuar alanına gelen öğreciler üniversite ve bölümler ile ilgili tüm merak ettiklerini üniversite tanıtım görevlilerine yönlendirerek bilgi alırken, üniversite yetkilileri bir yıllık süreçte sağlık bölümlerine büyük ilgi duyan yeni nesil, ön lisans programları hakkındaki araştırmalarını sürdürdüğünü belirttiler.

2 yıllık sağlık bölümlerine ise yoğun ilginin olması tüm öğrencilerin dikkatini çekti. KAÜ tanıtım görevlileri,diğer liselerde de gerçekleştirdikleri üzere, KAÜ'nün disiplinlerarası eğitim sistemi hakkında tüm aday öğrencileri detaylı bir şekilde bilgilendirdiler.Gerçekleşen fuar sonunda, katılım gösteren tüm üniversite yetkilileri ve lise öğrencileri, etkinlikten mutlu ayrıldılar.