Basın camiasının başarılı ve sevilen ismi 37 yaşındaki Yücel İpek genç yaşta hayata veda etti. Birçok gazetede görsel yönetmen olarak görev yapan ve bir çocuk babası İpek dün sabah babası tarafından odasında ölü olarak bulundu. İpek’in ani ölümü sevenlerini yasa boğarken, ölüm nedeninin tespiti için bugün otopsi yapılacağı belirtildi.

CANSIZ BEDEBİNİ BABASI BULDU

Lefkoşa-Arabahmet bölgesinde anne ve babası ile yaşayan Yücel İpek dün saat 10.00 sıralarında odasında ölü olarak bulundu. Yıllar önce eşinden ayrılan ve bir çocuk babası olan İpek’in cansız bedenini babası buldu. Yaşanan ölüm üzerine olay yeri inceleme ekipleri ve polis ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra İpek’in cesedini Lefkoşa Devlet Hastanesi morguna sevk etti. İpek’in ölüm nedeninin tespiti için bugün saat 09.30 sıralarında otopsi yapılacağı belirtildi. Yakınlarından alınan bilgiye göre, İpek’in gece saatlerinde rahatsızlandığı, sürekli kustuğu ancak doktora gitmediği öğrenildi.

ANİ ÖLÜMÜ ŞOK ETTİ

İpek’in genç yaşta ölümü ailesini, yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu. Yaklaşık 15 yılı aşkın süre ülkedeki birçok gazetede görsel yönetmenlik yapan İpek, bir çocuk babasıydı. Sevenlerine zamansız veda eden İpek’in Pazar günü Lefkoşa Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.