Işın kılıçları rekor için çekiliyor!
Disney Channel'ın yeni çizgi filmi 'Star Wars Asiler'in dünya lansmanı kapsamında Star Wars hayranları Türkiye'de en geniş katlılımlı senkronize 'ışın kılıcı' sallama kategorisinde dünya rekorunu kırmaya çalışacak


Disney Channel’ın yepyeni çizgi filmi Star Wars Asiler’in dünya lansmanı kapsamında Multi Turkey bünyesindeki Forum Alışveriş Merkezleri ve Gordion AVM işbirliğiyle 20 Eylül 2014 Cumartesi günü, aralarında Forum Bornova (İzmir), Forum Mersin, Forum Çamlık (Denizli), Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum İstanbul, Forum Kayseri, Forum Gaziantep ve Gordion AVM (Ankara)’nın bulunduğu 9 ilde eşzamanlı etkinlikler düzenlenecek.

Etkinliklerde Star Wars hayranları en geniş katılımlı senkronize Işın Kılıcı sallama kategorisinde dünya rekorunu kırmaya çalışarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefleyecek. Daha sonra ise Star Wars Asiler’in 44 dakikalık özel bölümünün Türkiye’deki ilk gösterimi yapılacak.

1 – 17 Eylül tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezleri ve Gordion’da 100 TL’lik alışveriş yapan katılımcılar arasında yapılacak çekilişle bu özel gösterim ve dünya rekoru denemesine bilet kazanma şansı sunulacak. Etkinlik detayları alışveriş merkezlerinin web sitelerinden ve Disney Channel Türkiye Facebook sayfasından takip edilebilir.

Macera 4 Ekim’de Başlıyor!

Star Wars Asiler, Türkiye’de 4 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de 44 dk’lık özel bölümüyle Disney Channel’da başlıyor. 17 Ekim’den itibaren ise her Cuma saat 18:00’de yeni bölümleriyle yine Disney Channel’da hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.