İntihar etmek isteyen genç ikna edildi

Saat 13:00 sularında intihar etmek için öğrencisi olduğu Yakın Doğu Üniversitesi'ndeki bir inşaata çıkan A.K isimli genç, ikna edilerek aşağıya indirildi. 

14:40 - Genç ikna edildi

Saat 13:00 sularında intihar etmek için öğrencisi olduğu Yakın Doğu Üniversitesi'ndeki bir inşaata çıkan A.K isimli genç, ikna edilerek aşağıya indirildi.

Yaklaşık bir buçuk saat boyunca YDÜ'de bulunan bir yarım inşaata çıkarak intihar etmek isteyen genç, polis tarafından ikna edildi. Polis, aşağıya indirdiği A.K'yi göz altına aldı.

13:20 - İntihar etmek için Okuldaki inşaatın 10'uncu katına çıktı

İnşaat altında bekleyen görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, Kürt asıllı öğrencinin hakkında açılan mahkemeyi kazanmasına rağmen okuldan atıldığı ve bu yüzden intihar etmek için inşaata çıktığı ileri sürülüyor.

A.K, şu sıralarda ikna edilmeye çalışılırken, inşaatın altında bekleyen bazı öğrenciler “Okul Yönetimi İstifa” sloganları atıyorlar.

A.K'nin Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Davayı kazanmalarına rağmen okula geri alınmayan 10 öğrenci daha bulunuyor.