İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, bugün, Birleşik Taksiciler Birliği’ni kabul etti.

Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay, görüşmede, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’a yeni görevinde başarılar dileyerek sektörün sorunlarını aktardı.

Gözay, taksicilerin sorunlarının uzun zamandır bitmek bilmediğini anlatarak, konuştukları yetkililerin farklı farklı yorumlar yaptığını karmaşanın her geçen gün artarak sürdüğünü kaydetti.

Sorunlarını bir türlü çözüm getirilmediğini ve geçmişte eylem dahil farklı yollar denediklerini anlatan Gözay, İzin Kurulu’nun da zaman içerisinde işlevini yitirdiğini ileri sürdü.

Kemal Gözay, tüm sorunlarını kâğıda aktararak Uluçay’a getirdiklerini;  Bakan’ın doğru ve adil bir karar verileceğinden emin olduğunu belirtti.

ULUÇAY

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ise kabulde yaptığı konuşmada, taksicilerin bir dizi sorunu bulunduğundan haberdar olduğunu; bunları işbirliği içerisinde çözmek istediğini söyledi.

Tüm kesimlerin mutlu olabileceği ortak bir çözüm bulmaya çalışacağını, görevinin işleri zorlaştırmak değil, kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Uluçay, “Bütün hedefimiz bu işlere sistem kazandırmak” dedi.

Uluçay, Hükümet programında trafikle ilgili tüm birimleri Ulaştırma Bakanlığı çatısı altında toplamayı planladıklarını anımsatarak, o zamana kadar işlerin doğru düzgün yürümesi için hemen çalışmaya başlayacaklarını kaydetti.