HER ŞEYİMİZ DANDİK !
TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın dün ülkemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı ülke olağan üstü hal yaşadı. Ana yollar bölündü,tali yollar kapatıldı ve 10 dakikalık mesafeyi bir saatte kat edebildik.Neyse ki özellikle Lefkoşa'da hayat normale döndü.
KOMİK VE BİZE YAKIŞMAYAN GÜVENLİK ŞERİTLERİ
Güvenlik amacıyla kimi yollar bölündü kimi yollar ise tamamen trafiğe kapatıldı. Yolları bölmek veya kapatmak için kullanılan materyaller bilmiyoruz dikkatinizi çekti mi? Emniyet şeritleri yakıt tüplerine plastik kasalara ve sandalyelere bağlanarak girilmesi yasak alanlar oluşturuldu.
KKTC'ne YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Kim olursa olsun,sevelim veya sevmeyelim bir ülkenin cumhurbaşkanı ülkenize geliyor ve güvenlik şeridini oluşturacak materyal kullanacağınız yerde "DANDİK" ve uydurma, amaca hizmet etmeyen gelişi güzel malzeme kullanarak kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.
DENETİM VE KOORDİNASYON REZİL DURUMDA
Ülkenin Kara Yolları Dairesi ile güvenlikten sorumlu birimin konu ile ilgili önceden yapacağı müşterek çalışma sonunda eminiz ki bu ve buna benzer küçük düşürücü durumlar meydana gelmemiş olacaktı.
LÜTFEN BİRAZ CİDDİYET
Her fırsatta devlet olduğumuzu savunurken bol bol hamasi nutuklar atıyoruz adeta mangallarda kül bırakmıyoruz. Atıp tutuyoruz ama işimizle ilgili hiç bir şeyi de düzgün yapmıyoruz. Unutmamak gerekir ki bizi biz ciddiye almazsak kimsenin bizi ciddiye alacağı yoktur....